Yarrentasann Gyno ferro sanol yani demir eksikliği anemisinde kullanilan ilaci aç karnina içtikten ne zaman sonra yemek yiyebilirimmmmm
Eslem_1 Yarrentasann ben kahvaltıdan 45 dk ya da 1 saat önce içiyorum doktorum sabah aç karnına önermişti ama bazıları bulantıdan dolayı yatmadan önce içiyormuş ben de bulantı yapmadı
Rukiye_korkmaz Yarrentasann kahvaltıdan 1 saat önce içilmesi gerekiyor ama ben içtiğimde birkaç saat sonra kusuyorum o yüzden almıyorum
Tazeanne0134 Yarrentasann ben kahvaltıdan en az yarım saat 40 dk önce içiyorum ama bulantım olacak gibi oluyorsa da hemen önce içiyorum yapacak bişe yok
Habibeyilmaztas Ben sabah aç karnına guatr ilacı içtiğim için demir ilacını gece yatmadan içiyorum arkasına da bişey yememiş oluyorum en azından ama önceki ve sonraki iki saatte çay kahve süt ve süt ürünleri tüketmiyorum. Etkisini büyük ölçüde azaltıyormuş.
Edadrmz Yarrentasann içtikten 2 saat kadar süt ve süt ürünleri tüketmemen gerekiyo canım ben o yüzden hep yatarken içiyorum
Eslem_1 Edadrmz kahvaltıdan 35-40 dakika önce içiyorum ister istemez kahvaltıda da süt ürünleri tüketiyoruz peynir vs yiyoruz doktor herhangi bi uyarı getirmemişti bu konuda 🤷🏻♀️ Doktorunuz öyle mi dedi