Gunesveay Kizlar ultrason kağıdının yanında yazan 0.29cm kesenin boyutu mu anlamadım tam ilk gebeligim herşeyi merak ediyorum araştırıyorum ve birde kesenin içindeki halka olan şey bebek mi yolk kesesi mi doktor kalp atışı başlamış ama çok küçük ekranda duyulmuyor dedi 2 hafta sonra gidicem suan 6+2 olduk :) https://imgyukle.com/i/ENuaun
SimgeTuna Gunesveay halka olan yolk kesesi yanında beyaz olan bebeğin, crl de bebeğin baş popo mesafesi 0.29 cm miş canım hayırlı olsun😊
ipekveatlas crl senin bebisin😍 basından poposuna kadar olan boyutun ölçümüne crl denir canım hayırlı olsun sağlıkla doğsun insallah. bebekler ilk haftalarda böyle tek taş gibi gözüküyo yolk da göründüğü icin benim de tek taşım böyleydi😍
Gunesveay ipekveatlas öğrenmiş oldum canım yavaş yavaş öğreniyorum ilk ve heyecan derken karıştırıyorum herseyi 😅😅 inşallah sağlıkla doğar canım dua için Allah razı olsun seninde sağlıkla gelsin
Gunesveay ipekveatlas insallah bnde en son pazartesi gittim 2 hafta sonra gel dedi o zaman net duyarız inşallah maşallah seninki gerçekten tek taş gibi 😁😁😁😁