Merhaba kızlar 25 Şubat tarihinde Pendik Medipol hastanesinde normal doğum yaptım. Size bu yazıyı gören herkese Medipol hastanesinden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Çocuğum hastanedeyken dil bağı var dediler ve açıklamayı kısa tutup bizi bilgilendirmediler. Hastanede birçok imza attık doğal olarak eğitimler aldığımıza dair vesaire bize imzalar attırdılar. Daha sonra bebeği eve getirdik çocuk emme güçlüğü yaşıyormuş ve yeterince beslenememiş. Çocuğun sarılığı yüksek 16-18 seviyelerine çıkmış. Çocuk doktoruna kontrole götürdüğümüzde yenidoğan yoğun bakımına alınması gerektiği söylendi. Eşim işlemler için yukarı çıktığında bizden uçuk rakamlar talep ettiler. Yenidoğan yoğun bakımın Sgk ile anlaşmalı tüm özel hastanelerde ücretsiz olarak yapılması gerektiğini yeni öğrendik. Bize fototerapi yoğunbakıma girmiyor dediler ve almadılar herhangi bir başka hastaneye de yönlendirmediler. Ben de çocuğumu Lütfi Kırdar hastanesine yatırmak zorunda kaldım. Her gün haber alabiliyorum fakat göremiyorum,emziremiyorum. Benim canım yandı sizin de yanmasın. Medipol pendik ten uzak durun. Biraz uzun oldu kusura bakmayın