aleyna35_ Kızlar merhaba 🌸 altı aylık gebeyim ama halen daha bebeğimin yüzü ultrasonda iskelet kafası çıkıyor aynı durumu yaşayan var mı 🥺 komik gelebilir belki bu sorum ama ilk gebeliğim mazur görün 🤦♀️☺️
Eslem_1 aleyna35_ ben de 5.5 aylık hamileyim ama iskelet kafası derecesinde bi görüntü yok evet cilt altı dokuları tam gelişmediği için net bir görüntü yok tuhaf görüntüler var ama iskelet gibi de değil 🤷🏻♀️😊
Ebrucm aleyna35_ detayli ultrasonda yüzü çok güzel gözüküyor renkli aciyolar. Baya net belli oluyodu dün gördüm 🤩
minik4550 aleyna35_ renkli görmüyorsunuz sanirim renklide bildiğin yüzü gözükür cunki siyah beyazda iskelet oluyor evet 🥰
aleyna35_ Eslem_1 iskelet gibi tabir ettim ama aşırı tuhaf görüntüler sadece yan profilden belli oluyor yüz hatları normal düzde çok değişik çıkıyor 🤦♀️
Bsraersn Şu anda 8 aylık hamileyim anck 3 kontroldur kızım yüzünü gösterdi bi çok bebek de olan gayet normal bir şey büyüdükçe sıgamadıkça anne karnına göstermeye başlayacaktır 🤲☺️😇
Eslem_1 aleyna35_ siyah beyaz görüntü mü ? Renkli sandım ben siyah beyazda hiçbir şey belli olmuyordur herhalde renklide be yüzde yüz net değil benim hala 22. Haftamdayım belki de ondandır