Rosea Erkek bebek hamileliği mi kız bebek hamilelğimi zor .Hangisi daha zor kızlar benim kuzenim belirtisi 7 nci ay da cıktı o zamana kadar belirtisi hiç olmadı
gldn065807 Rosea kız daha zor benim ilki erkek bunda gerçekten coookkk zorlandım hani belki cinsiyetle alakası da olmayabilir ama yok yani bu hamileligim çok zor
Damli Rosea bence cinsiyetle ilgisi asla yok iki erkek hamileliği yaşadım ikisi bambask belirtiler oldu ikincş gebeliğim daha zordu
kahvesever__ Rosea erkek daha zor bence 4 ay boyunca kustum hiç birşey yiyemedim hala da şikayetlerim devam ediyor
mucizeninannesi2022 Rosea bende 2 aylık hamileyim ne mide bulantısı ne kusma ne ağrı ne sancı gögüs hassasiyeti bile yok benim bebeği kim taşıo belirtilerinide yaşıo çıksın ortaya diye bağırasım geliyor 😂😂😂 herkes kesin erkek diyor bakalım hayırlısı
eylulummmm @Rosea erkek bebege hamileyim 13. Haftadayiz çok zorlandim şuan bile zorluk cekiyorum mide bulantıları halsizlik başka bisey yokta mide bulantısı beni çok zorladı ya
Yildizparlak mucizeninannesi2022 canım.bende 8 hafta oldum bugün ama hiç bir belirtim yok göğüs ucum.dokununca sizliyordu ama bugün o da yok inan korkmuştum bebeğe bir şey oldu diye senin bu mesajını.gorunce rahatladım.bende ne kasik ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs sızısı sadece idrara sık cikiyorum.halsizlik ve ağız kuruluğu var benim.baska bir şey yok
Deryy mucizeninannesi2022 benmde ilk hamileliliğim aşırı rahattı kıyafetlerimi 7 ay giydim ne bulantım oldu ne mide yanmam nede başka bişey kızım oldu sonuç olarak Böyle şeylerin cinsiyetle alakası yok Benimde çevremde ne kdr istifar eden varsa oğlu oldu mesela
Tugce_rarslan4 Rosea kızımda prenses gibiydim vallahi. Hiç anlamadım 9 ay hamileliğimi. Yedim ictim gezdim. Şimdi oglum olcak 7 aydır bitiğim😨 doktora gitmeye bile eriniyorum 😨 yaşla mı alakalı cinsiyetlemi bilemiyorum. Kızım da 25 yaşımdaydım şuan 30 🤦♀️
Gokceh Rosea erkek daha zor bence çünkü ilk kızım oldu şimdi oğluma hamileyim kızımda hiç oğlumda çektiğim kadar ağrı çekmedim