Iremocak Deryayvz benimde ilk 🥰 acemilik ve neyi nasıl yapacağını bilmemek birlikte bir hamilelik yaşıyorum
Deryayvz Iremocak yaaa kesinlikle bende öyle düşünüyorum daha önce yeğen kuzen baktım ama onu yorulunca bırakıp gitme şansın vardı 😀😀 sanırım anneme çok ihtiyacım olacak ☺️
Iremocak Deryayvz benimde öyle alışverişe başlamam gerekiyor 27 haftalık olacağız neredeyse nerden başlıycam ne alacağım hiç bilmiyorum
Iremocak St-61 senin nasıl gidiyor ? Alışveriş yaptın mı kaç haftalıksın? Alışveriş yaptıysan nerden başladın falan 😅
Deryayvz Iremocak küçük küçük öğrendiğim zamanlar başladım ben bi başlayınca ardı geliyor zaten tutamıyorsun kendini bence not alın çok kafa karışıyor alışverişe gidince daha bugün e bebekteydim bide ilk olunca genelde arkadaşımdan yardım alıyorum sağ olsun düşün orda müşteriye bile sordum 😂😂
St-61 Iremocak 😁😁 33+2 yim iyi gidiyo Allah’a şükür alışverişi yaptık e bebekten ama şuan aldığımız herşey iki katına çıkmış 😫😫
Pelinmelek Bende cok kustum. Kızımda da ayni şekildeydim. Ama 13 haftalıkken doktorum erkek dedi pipisini felan göstertti ama pek inanasim gelmiyor. Sizde yanilma payi var midir?
ahineS Pelinmelek bende de öyle oldu sanki çıkıntı var gibi erkek muhtemelen dedi doktor. Sonrasında nipt testi yaptırmıştım orada belli oldu kız olduğu. 😇 ayrıntılı usgde de daha net söyleniyor.
Minelinannesi61 Pelinmelek kime gidiyorsunuz doktora ben onur beye gidiyorum ilk kızımda hiç yanılma olmadan çok erkeden kız olduğunu öğrenmiştik bu hamileliğimde ise 18. HafTaya kadar erkekti sonra bir sürprizle kız olduğunu öğrendik 🥰🥰🥰
Iremocak Edabykl ben ilk 3 ay hiç zorluk çekemedim sadece çok uyumak istedim hep uyudum 🙂 şuan son 3 ay giriyorum mide yanması hareket kısıtlanması vs. Herkeste farklı oluyor işte 🙂
nuredves18 Ben de varım. Ay çok mutlu oldum bir sürü kişi varmış burada :) sürmene’de oturuyorum ben de. 6 Ay önce tayinimiz çıktı buraya. Doktor bulamadığım için devlete gidiyorum. 35+5im 2. Gebeliğim :)
Iremocak nuredves18 aslında baya iyi doktorlar var ama sürmeneye biraz uzak :) az kalmış doğuma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙂