Mnk16 Gamzess1 Ya bir arkadaş gönderime 17. Haftadayken yukarı çıkması lazımmış çıkmıyorsa dğşük riski olabilir falan demiş doktoru bol su iç yukarı çıksın demiş, acaba sorun mu bende dedim kaşıkta hissedince o yüzden sordum canım
Tugcaduman Bende bugün 17 oldum bir haftadır falan hissediyorum. Bizim de gelişimimiz bir hafta falan önden gidiyormuş doktor uzun boylu dedi. Ve karnım ilk gebeliğim olmasına rağmen karnım çok çıktı. Kız ama sivri bi karnım var şuan 😁
csmaknc Mnk16 ben 20-25 arası görmüştüm yukarı çıkmasını ama doktoruma bugün sordum hiç belli olmuyor dedi bazen 1 haftada da yukarı çıkıyor bazen hiç çıkmayan da oluyor dedi sağlığı güzel dedi 🙂
Gamzess1 Mnk16 ya şöyle burda gelişim yerinde okuduğum bilgilere göre de göbek deliğinin altında hissetmemiz gerekirmiş ama içerde geziyorlar bende ara sıra kasıkta hissetmekte sorun olacağını sanmıyorum canım benimki arada sol kasık tarafında oluyo çok net hissediyorum
csmaknc Gamzess1 Ay bizimki de 17+1 benimde ilk gebeliğim hiç bu kadar erken hissetmeyi beklemiyordum çünkü herkes erken hissedemezsin diyordu 🙂 bugün kontrolümüz oldu 190 gr mışız maşallah diyelim hep böyle olsunlar inşallah 🙂🧿🤰🏻