Bebegim0101 kizlar benim adet gunum normalde 2 siydi olmadim.bende test yaptim silik cıkmistı spnra bu gece adet oldum sabah dayanamayip adetliyken tekrar test yaptim https://imgyukle.com/i/ENQxcA boyle cikti.Yani biliyorum adetliyken test poztif cikmaz ama bu nedit ben anlamadm.kimyasal geciriyorum buyuk ihtimal ama neden test pzotif cikiyor anlayamadm
Siyacus Bebegim0101 canım aynı şey başıma geldi şubatın 2 ve 3 test yapdim silik bi şekilde çıktı ve 4 akşamı gece adet oldum 5 gün az az kanama şeklinde afedersiniz böyle yazdığım için bende birsey anlamadım ve reglim 1 ay 4 gün gecikmisdi
eso14 Bebegim0101 aaa valla şaşırdım. Ama böyle olanda varmış herhalde kuzum. En iyisi kan ver bence. Test bozuk olsa bile kan sonucundan anlarsın
Meri3220 Bebegim0101 kan testi yaptırsaydınız keşke şüpheniz varsa kimyasal olabilir yada bu kaset testler bazen yanlış çıkabiliyor
Emine-kynr Bnm de öyle oldu ama kimyasal gebelik çoğu kadında oluyormus ve fark edilmeden adetle atıyormuşsun
Bebegim0101 Miragee hadi ya benimki oyle degildir ama merak ettim.Kimyasal benmki buyuk ihtimal cunku yogun aset oluyorm
Bebegim0101 Narmin_ cnm evet ben 3 4 defa yasadim kimyasali ama kimyasalda bile daha kirmiziydi 2.cizgi
Siyacus Bebegim0101 bilmiyorum canım eyer 4 adet olmazsam hamileyim o zaman eyer olmasam kimyasal geçirmisim demekki
Bebegim0101 Siyacus cnm ven az once tekrar test yaptım yine silik cikiyor demekki kimyasal gecirdim.Vallahi niye boyle oluyor bilmiyorum.bu kacinci oldu kimyasal