canimbeybimmm Sizler kaç kilo aldınız güzel annişler. Yarın doktor randevum var kesin azar işiticem🙈 başta çok güzel gidiyordum son 2 haftada 3 4 kilo almışım allah sonumuzu hayır etsin 🥲
Cigdemmylmzz canimbeybimmm 24 hafta 8 kilo valla bende son 2 3 haftada almışım son 3 kiloyu haftaya doktorum var kesin bende azar işiticem o güne kadar bu kilonun birazını eritmek gibi bir şansımız olabilie mi😂😂
charlottececi canimbeybimmm 22. Haftamdayim 8 kg aldim 🙊 benimki ikiz ama 🙄 doktorum aldigim kiloya asla takilmiyor. Bol bol beslen diyor 🤣
Meri3220 canimbeybimmm Allah razı olsun yaa ben bilmiyordum çok olduğunu vicdansız şanzıment insan alıştıra alıştıra söyler öyle pat diye söylenir mi 😅😃 kız ilk çok dert ettim de sonradan alıştım yaa napim ben yatarak geçirdim ilk 4 ay yavrum sağlıklı olsun da
Meri3220 Tgcycl maşallah popişkoları kaşısın herkes kızçeler 😃 bebişler sağlıklı olsun kilo bu verilir kıııaaaz
Meri3220 Gzunl oo az daha yesen yakalıyormuşsun kız beni ahahhaa 😅 maşallah maşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu
canimbeybimmm Ben bi de düzenli haftada 2 gün pilates e gidiyorum başından beri gitmesem rekor kesin bende olurdu 🥲 ama hiç mide bulantım kusmam olmadı o yüzden başından beri allah ne verdiyse yedim 😂 onlar sağlıklı olsun da🙏🏻
Fadile1 canimbeybimmm ben 5 ay boyunca mide bulantısı ve kusma yaşadığım için çok kilo alamadım artık diğer aylar bakalım ☺️