sedamom00 Dünden kalan mantarlı sote vardı yanına Beyti kebabı çorba yapmak istiyorum onuda bulamadım sizden fikir alayım 🥰
Sinoooom sedamom00 saat 2 buçukta uyandım ve kahvaltım yeni bitti 😬 akşama yemek yiyebilir miyim bilmiyorum tek olduğum İçin 💃💃
burcuruli sedamom00 közlenmiş domates çorbası yapabilirsin canım bende onu yaptım yemek bulamadım daha bakalım 😂
ikicocukmeselesi sedamom00 bende bugün çokkk menü aradım en sonunda karışık kızartma yapmaya karar verdim patlıcan, biber, patates yanınada domates sosu yapıyorum🙂
Gizemkync Ne yapacağımı bilemediğimden mercimek çorbası pilav patates köfte kızartması. Yemek yapmak dert değil ne yapacağını bulmak dert
sedamom00 Gizemkync sorma ya çok dert eşime soruyorum ne yapayım diye bilmiyorum diyor her öğün de çorba olsun da diyor yeminle çok zor 😂
Adaryona Benim oğlan durmadı anca uyutup ortalığı süpürdüm bide erken uyandı şimdi tekrar uyutuyorum o sırada kahvaltı bulaşıklarını yıkayacağım akşama Allah Kerim 😂
sedamom00 burcuruli ihhmm en sevdiğim çorba nasıl aklıma gelmedi bnde bilmiyorum canım afiyet olsun her öğünde de çorba olunca zor valla 😂😂
defneveannesiii sedamom00 dünden kalan sulu köfte var. Bulgur pilavı haşlanmış tavuk salata ve ayran yapacağım. Hepimize afiyet olsun bebişlere şifa olsun 🥰❤️
Azizinannesi2 sedamom00 inşallah oyleyimdir 😂😂 çünkü börek yapacakmış inşallah bitmistir yoksa bana kalır 😂😂