sayre summer8 Google a IMG yükle yazın resmi oraya yükleyip bağlantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın:) teşekkür ederim bilgi için
Semadml Rusnam benim 25 Mart . Ocak sonu düşüğüm olmuştu bir adet gördüm bu ay denicez inşallah hemen olur 🙏 :)
summer8 sayre bat kaçtı? Hadi bakalım hayırlı olsun. Tamamen koyulaştı mı? Yarın daha da koyulaşır gibi duruyo
Rusnam https://resimyukle.io/r/XEV3bCzNUT benimde bugün böyleydi bugün son ovulasyon testini kullandım eczanede alabileceğim güzel bir ovulasyon testi var midir
Serapppk  güzel sonuçlar alırız inşallah benimde böyleydi bugün 🤲🏻
Ezgi2828 Rusnam bat 20 Mart geçen ay olmadı şuan yumurtlama dönemi ilk negatifi gördüğümde nedense çok üzülmüştüm :(
Rusnam Kızlar 21 Mart bat günü olarka gösteriyor . Son gün kaldı test almamak için kendimi çok zor tutuyorum Sizler ne alemde siniz
summer8 Vogel hadi ya test yaptın dimi kaç günde bir oluyosun? Düzenli mi adetin? Pcos hipotroid falan var mı
Nazendehanim Bat 20 , ovulasyon testi yapmadım olursa cooooook sevinicem 2 düşüğüm oldu çünkü , ama olmazsa da uzulmeyeceğim 😊
melisaugtr Bat 25. Bu ay 9-10 çok bariz yumurtlama, bugün öğlen de çatlama gördüm. 7-8-9-11 değerlendirdim ve 13 değerlendireceğim🤗 Hayırlısı hepimizin hakkında, umarım güzel haberlerle geliriz 🥰
Vogel summer8 evet hsg den sonra 6 gün kanamam oldu. 7. Gün test yapmaya başladım. Henüz yumurtlamadım. Kanama varken yumurtladıysam bilmiyorum ama sanmıyorum. Pcos var ta ergenliğimden beri. Adetlerim düzensiz 40-50-60 günde ne zaman olurum bilmem her zaman böyledir. Femara 2 kez denedik olumsuz oldu hsg çekildim beklemedeyim🤷🏼♀️ Bu arada 1 kızım var 5 yaşında ve ilk denemede olmuştu😅
summer8 Vogel nasip işte bekleyince olmuyo allah bağışlasın :) benim düzenlidir hipotroid var ilaç kullanıyorum değerler normal ama neden böyle oluyo anlamadım yarın doktora gitcem. Yeni çocuk düşünmeye başladık biz de