Hayallerim95 Büyük 12.4 küçük 8.6 sizce yüksekmi genelde hep düşüktür benim 2 gündür hafif baş dönmesi oldu az önc ölçtüm böyle çıktı korkuyorum bişey olurmu sizce panik yaptım biraz 😕😱
Anne_N Hayallerim95 takip edin. Şu an kötü değil. 14-9 sınır dedi bana doktor. O rakamları bulursak doktora ulaşalım
Busranursahbazz Hayallerim95 benimde hep düşük çıkıyor dün hastanede 6/5 çıktı o halde düşük değil dediler ama baş dönmesi vardi
Hayallerim95 ipekveatlas az önce ölçtüm bu seferde 13 8 çıktı panik yapıyorum biraz da ondan mı acaba ya 😢
Hayallerim95 benimmdunyamm hiö yüksek çıkmazdı böyle ilk defa bu şekil çıktı hatta şimdi de 13 8 oldu korkuyorum biraz panikte var bende
ipekveatlas Hayallerim95 evet cok oynuyo stres bende sürekli tansiyon kontrolü yapıyorum.. birde tansiyon ölçümü için uzanmış dinlenmiş olman gerekir. bi 10 dakika uzan bekle ve öule ölç yürüsen bile nabız yükselip tansiyonu yükseltebiliyo
benimmdunyamm Hayallerim95 stres yapınca zaten daha çok yükselir limonlu su için iyi gelir stres yapmayın normal çünkü 11 12