mirage333 Dmrslm braun irt-6520 aldım ben kulaktan ölçen. Normalde braun temassiz alicaktım ama birçok çocugu olan arkadasımin söyledigi, doktorları kulaktan ölçen alın demis temassizda oda sicakligini ölcebiliyor dogru sonuç olmayabilir demis.
Dmrslm camellia temaslıyı çantasına koyarım çıkarmam hiç temassız evde durur hep çantaya koy çıkar yapmam dedim ama gerçi her zaman çantasında da durabilir galiba
babynil @Dmrslm temazsizlar net olcmuo die braun koltuk alti aldm. Ama asi sonrasi gece falan kontrol etmek gerekio onunla yapamiorm surekli. Bence temazsiz da sart bakip yukseldigi an temasliyla olcume baslanmali. Temazsiz da braun alicam ben
Dmrslm mirage333 Biraz daha uygun fiyatlı bir şey almak istiyorum açıkcası sizin kullandığınızın fiyatı bayaa pahalıymış 😅
Sumiire Dmrslm baby plus aldım ben evdeki temaslıyla karsılastırdım doğru ölçüyo fiyatıda uygun e bebekten bakabilirsiniz
Sumiire Dmrslm bende yeni aldım sayılır eşimde bende doğru çıktı yorumlarına gğvenerek aldım sizde bakım ben eşimin ısrarı yüzüne aldım bence en doğrusu temaslı olanlar gösteriyo bunlarda ileride kalibre edilmesi gerekiyo falan diye yazmışlardı