belmayamac Minik_Mucizemmm_13 Ben de sordum ama hazır şırınga havasını almanıza gerek yok direk vurun dediler öyle canım acıyor ki hem vururken hem vurduktan sonra
Iremocak Minik_Mucizemmm_13 bende kullanıyorum sürekli aynı yere yapmamaya dikkat aynı yere yaparsan morarma olabiliyor korkulacak bir şey yok. Ben kolumdan yapıyorum bir gün sağ koluma bir gün sol koluma 🙂
Minik_Mucizemmm_13 Iremocak Allah yardımcımiz olsun inşallah canım yaa daha yapacak yer bulamıyoruz 😂🤦🏻♀️rabbim nasip ederse rabbimin izni ile doktorum kunlan dedi taa ki doğuma kadar doğuma 1 gün kala bırak dedi bklm dokuz ay nasıl geçecek rabbim izni ile
Minik_Mucizemmm_13 belmayamac havasını hafif almam gerekiyormuş hemsirem öyle diyince bende öyle yapıyorum morarma bile olmuş iki günde bende ağrısı da var tabiki
VEYASS Minik_Mucizemmm_13 Minik_Mucizemmm_13 bende kullanıyorum sürekli koldan yapıyorum göbek biraz daha acılı oluyor morarmalar normal
busraaras00 Hvdrbzkrt89 evet doğru canım benim göbeğim iyice büyüdüğü için kolundan vurul değiştirerek dedi
KaranAlpgeliyor Minik_Mucizemmm_13 35 haftadır aralıksız yapıyorum sürekli aynı yerden yapma göbekten yapıyorsan bir gün sağ bir gün sol taraftan yap iğneyi yapacağın yeri çok olmamak kaydıyla hafif elinle sıkıştır
Papiiii Minik_Mucizemmm_13 canım banada yazmis ama daha hic kullandim yarindan basliycam nasil vuruyorsun???Benim kanama alanim mevcut 4 sm onun icin yazdı.Kendim yapicam ama nasil yapicam banada soylermisin