Busra2013 Yesimmm12 allaha sukur kalbım temız cıktı carpıntı cıktı oda korkudan dedı damar fln bakrı hepsı ıyı dedı
Busra2013 blueberyy00 ben korkuom hastanelerden bende bır sorun cıkck dıe cok korkuom az onde ıste gıttım kalbımın damarlaeına bakmaya avuc ıcım terledı korkudan tıtredım doktor dedı kalbın cok ıyı sadeve korkuyosun carpıntın vr dedı sen nasık normal dogum yaocn dedım bu yuzden sezeryan ıstıol yapmıolar dedım guldu
blueberyy00 Busra2013 ya inşallah annelik gücü gelir de doğumda hiç panik olmazsın cesaret gelir bir avazda kurtulursun umarım dualarım seninle bak hiçbir sorun çıkmamis kalbinde de korkma
Busra2013 Asena17 kan hersey emız cıktı bugunde kalbıkın damarlarını fln ınceledıler hersey ıyı carpıntı var dedı oda hamılelıge strese baglı dedı
Ikibebisanne Busra2013 korkma kalbinde sorun ciksada bisey olmaz hamilelikten oluyo bende carpintidan gittim kardiyolojiye kalp atis hizim yuksek cikti birde ritim bozuklugu cikti doktor hamilelikten sonra gecer dedi
guzelbebegimmmmm Busra2013 çok geçmiş olsun. Yazdıklarınızı zorla okudum. Stres yapmayın derin nefes alın
Busra2013 guzelbebegimmmmm yok allaha sukur sonuçların duzgun cıktı sımdıde akcıger fılmı cekılcm oda duzgun çıkarsa tam rahatlıcam sezeryan ıstedım panık ataktan dolayı yapmıyorlar
Busra2013 blueberyy00 ınsallah cnm allahımm bana yardımcı olur ınsallah cocugumu sag salım kucagıma alırım🥰
blueberyy00 Busra2013 yüreğini ferah tut Allah’a emanet et kendini de. Bebeğini de Allah’ın izniyle birşey olmaz çevremde panik atağı olup ileri derecede ama normal doğum yapanlar var doğum anında büyük bir güç geldi çocuğumu kucağıma almak için yapmak zorundaydım hiç carpintim olmadı dediler hep sende öyle güzelce doğurursun inanıyorum 🌼
guzelbebegimmmmm blueberyy00 mesela ben✋ Sen nasıl doğurucan asla yapamazsın dediler. O an insanın aklına bile gelmiyor panikmiş atakmış😄
blueberyy00 Busra2013 kız seni tüm vücut filme mi soktular ne heryerini incelediler bu bahaneyle için rahatlar en azindan
Busra2013 blueberyy00 he valla heryerıme baktılar kan aldı guatr vs baktı temız cıktı sojra bacaklarıma usg yaptı kapalı damar varmı dıe oda temız cıkrı sonra kalbıme usg yaptı damarlara kapacıg fln oda temız cıktı sımdı emar tarzında bıseye gırdım akcıgere baktı onun sonucunu beklıom
blueberyy00 Busra2013 Oda temiz çıkar merak etme ak paksın maşallah belki için rahatlarsa böyle birşey olmadığını da biliyorsun korkma daha rahat olursun
Ryhnylmz Benim de normalde bile 120 130 genelde nabzim kalp kapakcigimda sorun var cok ince ve zayifmis cok asiri degil sukur su an bu halde 2. Bebegime hamileyim hic bi sorun da yasamadim yukselmeler olabilir yani.