edis22 ebru_ctn28 valla bana bacak arasinida gosterdi ama degisti sonra 20dede erkegin pipisini gosterdi🤭🤷🏻♀️
Gorkemm ebru_ctn28 bizimki biraz hareketli öyle net görüntüler çıkmıyordu zaten detaylı ultrason da bile kordonu bastırmıştı oraya doktor bıraksın diye uğraştı baya hatta sonra gösterdi
edis22 minisinannesiyim banada 16 haftada %99kiz dedi sonra 20 haftada % 100 erkek dedi. Degisebiliyor. Bence detayliyi bekle
edis22 minisinannesiyim bide bana 20de erkek dedide ama ultrason fotografinda bebek bilgilerini yazdigi yerde kiz female yziyor ama detayliyi bekliyorum ben
_Zubeyde_ Deryy aynen öyle 😊 ama Allah içimi biliyor ya oğlum var Birtane de kızım olsun çok isterim ama oğluşum olursa da ayrı Bi güzel olur hayırlısı herşeyin heyecanla bekliyorum
Deryy _Zubeyde_ düşününce kız-kız erkek-erkekte güzel Kız erkek olarakta güzel ya bende belli olana kadar ikisinide düşündüm hayal ettim Öğrenince rahatlıyo insan işte 😅😅
mammaaa33 minisinannesiyim doktorunuz iui ise kan akışından kordon mu pipi olduğunu anladığından belki kız demiştir
minisinannesiyim Merve0004 ultrasonu görenler hep öyle diyor ama doktorum kıza benziyor dedi net konuşmadı
minisinannesiyim mammaaa33 bilmiyorum ilk cocuguma hamileyken de net bişey dememisti detaylıda öğrenmiştim cinsiyetini hayırlısı olsun bakalım