Aminegokce 10 haftalık hamileyim 3 yaşında kızım var üç haftadır kızımı koklayamıyorum midem bulanıyor.Önceden boş bulduğum anda öpüp koklayıp seviyordum misss gibi bebek kokusu hala aynıydı neden böyle bişey oldu acaba çok üzülüyorum 🤦🏻♀️🥺
Bsrgny1- Aminegokce Üzülmeyin hormonların etkisi . Benim annem de babamdan tiksinmis bana hamileyken . Bazı hamilelerde koku hassasiyeti baya oluyor , geçici bir durum kendinizi üzmeyin ☺️🌼
seri4270 Aminegokce valla aynı durumdayım herkes kokuyor sadece oğlum değil bir de 35 haftalığım düşün inşallah doğumdan sonra geçer 🤦🏻♀️
Tgbpoyraz Aminegokce beeen çocuğu habire yıkayıp durdum buz gbi havalarda 🤢 25 haftalık olduk iki haftadr fln normalim gibi
Gnz Aminegokce bende esimden kokusunda cok tiksindim yuzunu bile gormeye tahamülüm yoktur inşallah uzun sürmez geçer
Aminegokce seri4270 eşimi koklayabiliyorum ama kızım da tek sıkıntı yemeklerde bile kokunca midem bulanmıyor
Meydeyyy Aminegokce ay bende 25 haftalığım hâlâ kızım,eşim,evim çok kötü kokuyor kızıma doyasıya sarılıp koklayarak öpmeyi çok özledim 😢🥺
Aminegokce Srp22 onlardan değil malesef kızımın ten kokusu kokuyor saçında bişey yok ama koklayarak öpemiyorum bi kaç ay önce bebek gibi misss kokuyordu yine de aynı kokusu ama ağır geliyor
Srp22 Aminegokce dogrudur ben eve aldigim butun sabunlari balkona koydum onceden guzel koksun diye banyoya yerlestirirdim o kadar midemi bulandiriyorki anlatamamm deterhan şampuan parfüm ilk uç ayim bunlara ögürmekle gecti son uc ayimda da geri gelmeye basladi koku hassasiyetim korkuyorum ayni seylerden
Mrv135 Aminegokce Olabilir hamilelikte çok normal böyle değişik durumlar. Suyun bile koktuğunu söyleyenler var.