571632BB Yani hastaneden çok beklentiniz olmasın ne iyi ne kötü orta sayılır ama en uygun fiyat burası pendik civarında
Tuanacam 571632BB Allah var benim kendi takipli olduğum doktor gece nöbetçiydi İlknur hanım normalde 9da gitmesi gerekirken 11.45te ben doğum yaptıktan sonra gitti beni bekledi İlknur hanımdan memnun kaldım fakat hastanenin işleyişi ve sorumsuzluğu yüzünden bebeğim yoğunbakımda ve kendi yoğunbakımlarına kabul etmediler.
Fyzmv Tuanacam medical muhasebeyle görüştüm birde pcr testimi ne istiyolarmış kazara pozitif çıkarsa ne yapıcam ya çok yoruldum hastane düşünmekten
Fyzmv Tuanacam benn yakın zamanda korona geçirdim 1 ay olacak yinede istiyorlarmı onu unuttum sormayı bilginiz varmı
Tuanacam Fyzmv her türlü yapıyorlar corona testini ve yatışınız yapıldıktan sonra yapıyorlar yani o saatten sonra devlete vs gitme imkanınız da olmaz diye düşünüyorum benim corona çıkmadı corona testi ücreti ve normal doğum ücretini ödedik sadece
Tuanacam Fyzmv covid testi ve doğum ücreti ödedik biz sadece epidural istemiştim bana vermediler doğumu yavaşlatacağı için tabi bu bana özel bir durum benim doğumum farklıydı. Ama medipol hastanesine cocuğu yoğun bakıma almadıklarından testler hariç gecelik 800-900 lira gibi bir ücret talep ettiler bizden ki ilk muayenesi ücretsiz diyorlar fakat çocuktan 320 tl ye kan tahlili parası aldılar. Yani hastane bir ticarethane evet ben doğumda fazla para ödemedim ama ödemeyeceğim anlamına da gelmiyormuş bunu öğrenmiş oldum
daisy_05 Bütün operasyonlardan önce illa istiyorlar test, istemeyen hastane olduğunu sanmıyorum ben. Ücret yüksek evet ama en azından artık covidli gebe kabul ettikleri için seviniyorum ben. Devlet hastanesine gitmek zorunda kalmak istemezdim.
Fyzmv Tuanacam evet haklısınız maalesef çıkıyor ekstra şeyler benim korkum pozitif çıkarsam ne yapacağım en ufak bir şeyde yanlış çıkabiliyor çünkü
Tuanacam Fyzmv inanın bana bilmiyorum sezeryanda özellikle 2 gece kalındığını varsayarsak 8000tl yapıyor covid için istedikleri ücret ben hastanede ve odada resmen maSkesizdim sürekli o sancıyla vesaire maske düşünemedim iyi ki de corona falan da olmadım zaten 2 doz aşı olmuştum hamileyken
Fyzmv Tuanacam ben covid geçirdim geçen ay umarım sorun yaşamam pcr de çok teşekkür ederim dönüşünüz için
Tuanacam Fyzmv eğer ki covidin hala çıkabiliceğini pozitiften negatife dönmediğini düşünüyorsanız ilk önce bir devlete gidip test verin hastaneye yatmadan evvel içiniz rahatlasın
Fyzmv Tuanacam doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim 25 mart tahmini demişlerdi 23 ü gibi veririm vaktim olursa daha erken veririm