Resckn Merhaba annelerim az önce beşik almaktan geliyorum allah’ın izniyle oğlum olacak koyu kırmızı renk aldım sizce uygunmu erkeğe kırmızı renk çoğu kişi kız rengi dedi soğudum 🥺
MissBus Resckn ay çok biliyorlar. Kırmızı erkeğe de kıza da çok yakışan bir renk. Hiç kafanı bulandırma. Sen beğendiysen tamam. pembe lila için evet ben de kıza yakılır diyebilirim ama diğer tüm renkler hepimizin.
camellia Resckn takmayın renklerin cinsiyeti olmaz ben kızıma mavide giydiriyorum sarıda cinsiyetçi renkleride sevmem zaten
kahvesever__ Resckn nolucak ya rengin kızı erke mi var benim de oğlum olucak gıri aldım millet bin ton laf söyledi ben hiç takmadığım
kahvesever__ Resckn tabi renklerin hepsi güzeldir hepsi özeldir siz millete bakmayın içinize sındıyse almışsınız sağlıkla kullansın bebişiniz
Kasev Kırmızı olsun beş fazla olsun kız ne takıyon milleti. Çok güzel yapmışsın çok yakışacak kırmızı beşiği oğluşuna
Sinoooom Resckn benim de oğluşum olacak şimdiden kırmızı pembe kıyafet aldım 😬 millet ne diyeceğini şaşırmış yazık rengin cinsiyeti mi olur