Bsrgny1- Kızlar, 32. haftamda doktor kontrolüm vardı nstye girmedim . 32′den itibaren bakılması gerekiyor diye biliyorum ama sizde nasıl oldu her hafta düzenli girenler oldu mu ? Bana doktorum iki hafta sonra gel dedi.
MihrimahVeAnnesiii Bsrgny1- Kimisi 35 olunca girmeye başlıyor gebeliğin ilerleyişi ile alakalı yani demek ki normal bir gebelik geçiriyorsunuz mesela ben 30 haftadan itibaren her hafta giriyorum ama bir başkası 35-36da girmeye başlıyor
Talhaaam Bsrgny1- 37 de başladık biz nstye canım şuan 38 haftalığım hafta da bir gidip nstye giriyorum
camellia Bsrgny1- her kontrole gittiğimde girdim doktorum günde iki defada gelsen ikisindede girmen gerek demişti 31. haftadan sonra başlamıştım
lunam Bsrgny1- ben 35.haftamdan itibaren giriyorum nstye, yani 32 hafta olmak zorunda değil. Hatta her şey yolundaysa erken bile denebilir 32.hafta nstye girmek için.
AysunUgur Bsrgny1- doktora göre değişiyo bu durum canım, ben 30 da girdim ve her kontrolden önce nst gireceksin dedi bana, bi sorunum olmadığı halde bu şekilde 🤷🏻♀️