Patisever2510 Sabah kargocu gelmişti kapidan kedi kumunu aldim odaya koydum şükür bi leke bişeyim yok annem sen niye kaldırıyorsun diye beni korkuttu bişey olurmu
Canpolat Patisever2510 1 hafta önce 12 haftalık olarak sobayı tek başıma kaldırdım bodruma indirdim duvarları mopla sildim heryerini ki bilen bilir soba hisinin nasıl geçtiğini yatağın yönünü değiştirdim yani bişiy olmaz o kadar ama daha çok uzun süreli tutma yukarıda 😀
Mavininbiri Patisever2510 Bence kaldırdığımız ve ya yaptığımız en ufak birşey de direkt birşey olur mu diye düşünmemeliyiz. Eskileri düşününce çok da dikkat etmiyorum vallaha 😄
Zeytin20 Patisever2510 16 kg oğlum günde sayısını bilmediğim kucaklıyorum. Yalında doğurucam. Tehlikeniz yoksa korkmayın 🌸
Deletedmom727271 Patisever2510 bişi olmaz canım. O kadar hepimiz ağır kaldırıyoruz. Ağrın sızın olursa şiddetli doktoruna gidersin için rahat eder 😊
Astral Patisever2510 anneler öyle ya 5-10 saniye sırt üstü uzanıyorum hemen kızıp bağırıyor 😀 halbuki kendi hamileliklerinde o kadar dikkat etmemişlerdir