SeherBerkman Tetanoz aşısında sıkıntı yaşayan oldu mu ? Bazıları kolumu hissetmedim bir ay diyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Yarın aşım varda 😬
bebisimbenmmm SeherBerkman yok canim iki gun ağrı oluyor tabiki daha az kullanıyorsun ama geçiyor herseyde olduğu gibi😊
Mihribank SeherBerkman 2sinde de hiçbirşey olmadı benim. Olacak diye düşünmeyin kafanıza takmayın hiçbirşey olmuyor☺️
uzmezgulcan Ben 2 gün sol kolumun üstüne yatamadım eşim bile artık üzülüyordu o iki gece uyuyamamak beni mahvetmişti. Ama bende böyle oldu bu başkalarında bu kadar yoğun olmamış
SeherBerkman Melhaercan ben normalde aşıdan falan korkmam ama bu sefer korkuttular kendimi kasmam inşallah 🤷🏼♀️
SeherBerkman Asafinannesi hadi ya kişiden kişiye değişiyormuş işte iğne yapılırken kasıldın mı acaba 😏
Neroizm SeherBerkman ben ilk dozda 2 gun agirliktan kaldiramadim kolumu ikinci dozda da sanki hic asi olmamisim gibiydi. Sanirim yapan kisiye gore degisen bir durum.
CansuDemir SeherBerkman Sol koluma vuruldum 2 dozu da oldum.29 haftalığım şuanda. Sadece gece soluma yatarken biraz hassastı sonra geçmişti.
SeherBerkman CansuDemir mantıklı olan da sol kola vurdurmak zaten ne olur ne Olmaz kullanmadığımız kol bi açıdan daha iyidir diye düşünüyorum 😊