momysss _tulayb26 canım normalde yüzyıla gidiyodum ama bebeğimi 3 boyutlu görmek için geçenlerde geldim medara ultrason cihazları çok daha iyi doktor olarak müge emeksize geldim işinde baya iyi çok samimi sıcakkanlı değil ama işini iyi yapsın yeter bide doğum ücreti buranın daha ucuz çok sasırdım çünkü muayene ücreti yüzyıldan daha pahalıydı. Hastane yüzyıla göre çok daha kaliteli. Bu ayın 14 ünde doğumu medarda yapıyorm🤗 hamileliğimin başından beri yüzyıldaydım son anda doğumu medarda yapmaya karar verdim canım bi anda karar verdik valla burada pcr testi de istemiyolar oda sevindirdi beni açıkcası
_tulayb26 momysss peki orada doğum ücretleri nasıl yüzyıl gibi fotoğraf falan var mı içinde??? Bide Müge hanıma giden arkadaşlarım da var herkes memnun Rabbim sağlıklı şekilde sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
momysss _tulayb26 canım sezeryan doğuma 4800 dediler bende bugün müge hanıma sezeryan oldum ameliyat hanede fotoğraf çektiler bizi😁
_tulayb26 miniktirtilim ben ikiliyi de dörtlüyü de farabide yaptırdım canım sonuçları yüzyılda doktoruma gösterdim o kadar
miniktirtilim _tulayb26 canim randevu bulamiyorum ki ne farabiye ne fatihe gunlerdir yoksa gidip kayit actircam ama maalesef
esmerbomba momysss yaa çok geç gördüm mesajınızı 😌 nasılsın bebis nasıl doğum nasıldı hastane doktorun memnun kaldın mı hepsini bekliyoruz 🌼 Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim darısı başımıza ❤️
_tulayb26 miniktirtilim sabah erken git numara al ben hep öyle yaptım randevu yok zaten kuzum bende bulamadım öyle
miniktirtilim _tulayb26 canim 2 yasinda kizim var gebeligimi kimse bilmiyo o yuzden birakamiyorum kayinvalideme falan sabah erkenden onun yuzundne gidemem cocukla cok zor inan. O yuzden sanirim yuzyilda yaptircam mecbur.
_tulayb26 momysss yaaaa anlat uygun zamanda kalmasın içinde olsun sağ Salim bebeğini kucağına aldın ya darısı başımıza Allahım analı babalı büyütsün inşallah 😍🌸🌸🤍
_tulayb26 miniktirtilim AA anladım kuzum haklısın o zaman hayırlısı olsun yüzyıl iyidir medar da öyle aklında olsun
miniktirtilim _tulayb26 ilk gebeligimde medarda yaptirmistim 2.5 yil evvel 250 lira muayne 250 lirada test icin vermistim suan kaçtır tahmin edemiyorum Muaynesi 330 sadece onu biliyom telefonlada bilgi vermiyorlarmjs aradim
momysss esmerbomba @miniktirtilim _tulayb26 kızlar biliyosunuz yüzyılda takipteydim son anda medara gittim hastane çok daha güzel ve sezeryan ücreti yüzyıldan daha ucuz. Suyum gelincede direk medara gittim o gece yatış verdiler sabahına spinal sezeryan oldum sonda odada mı takalım yoksa ameliyathanede mi orada daha çok insan oluyor dedi hemşire bende odada takın dedim. Ben ki çok utamgaç olan insan saldım kendimi bacaklarımı ayırdı batikonla sildi 1 dk da taktı biraz yanıyor ama çıkarılırken hiç acımıyor. Doktorla çok sohbetimiz yok zaten son anda ona gittiğim için ameliyathaneye geldi ertesi günüde akşam taburcu etti. Sezeryan çok zor . Uzanırken acı hissetmiyorum ama yürümek okadar zorki içimin yangısından 2 adım sonra direk oturuyorum. 5 gün oldu doğum yapalı hala yürüyemiyorum acıdan ne zaman geçer hiç bilmiyorum. Kısacası hastane yüzyıldan daha iyi takibi yüzyılda yapıp doğumu medarda yapabilirsiniz ben o şekilde yaptım. Çünlü yüzyılın muayene ücreti daha düşük medarında doğum ücreti daha düşük. Aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz. Tüm detayları veririm