miniktirtilim momysss valla secenekleri degerlendir bencede bunlar bi oyle bi boyle diyor sen medarladq net konusup kesin bilgiler al canim
momysss _tulayb26 kız gittim bugün medara doğum ücreti yüzyıldan daha ucuz çok şaşırdım 4800 civarı bi ücret söyledi ekg kan idrar tahlili verdim 14 ünde sezeryan🥰
Biranneadayi89 miniktirtilim ne kadar dediler doguma bende 3 ayligim kontrollere yuzyila gidiyorm ama dogum ucretlerni sormadm henuz
miniktirtilim Biranneadayi89 merhaba canim valla herkese farkli fiyat veriyor yuzyil acikcasi bana 5 der sana 4 diyebilir :)
Biranneadayi89 Kubr_a bende fatihe gittim ikili test icin yapmiyolarmis ama karnm agrio dedm cocuga bakmadi bile yuzume bile bakmadi dr her ne kadar pahalida olsa yuzyila devam😁
Kubr_a Biranneadayi89 evet bakmıyorlar. Fatih farabiden daha kötü hijyen açısından zaten 🤨 hayırlı doğumlarımız olsun inşAllah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşAllah bi şekilde halolur herşey💁
momysss Kızlar ben ani bir karar değişikliği ile medarda doğumu yapmaya karar verdim😁 sezeryan yüzyılda 5250 medarda 4800 daha bugün güncel fiyat aldım yatış biriminden pcr testi yapmıyolar sadece kan idrar ve ekg 14 mart doğum🥰 @"miniktirtilim @esmerbomba @Kubr_a @
miniktirtilim momysss ay hadi gözün aydin baya uygun dedigin gibi yuzyila gore hayırlısı ile bi dogum.yap bakalim ins memnun kalirsin. Sen memnun.kalirsan bende medari düşünmeye baslicam haber bekliyorum senden😀😀
esmerbomba momysss adına cok sevindim canım doktorun hemen gün vermiş bak 🥰 inşallah memnun kalırsın muayene ücreti ne kdr orda canım
momysss miniktirtilim ben hamileliğimin başından beri yüzyıla gidiyorum ama medara gidince gerçekten özel hastane olduğunu hissettim yüzyıl devlet gibi😁