esmerbomba miniktirtilim 4 çeyrek gece kendi doktoruma randevu aldım ama 15 dk falan geç kalabilirim doktor gitmez sanırım 😏
minisinannesiiii momysss Ayyy çocuk zaten bizden sanki orda yapıp veriyolar içeridekini çıkarcaklar altı üstü 😀
momysss minisinannesiiii he ya🤣🤣 normal doğumda 4900 falan o daha kötü sen mücadele veriyon yinede para alıyolar😂😂
minisinannesiiii momysss ben bi kez sancılandım farabi hastanesine gitmiştim darıcaya oranin doğumhanesi de korku odası gibi daha da gitmem dedm 😀
esmerbomba momysss çok şükür yok canım elhamdülillah uyuyormuş ama yinede dikkat et dedi 10 gün sonra tekrar gidicem
esmerbomba momysss birde tek sorunumuz kilo düşüklüğü 😏 doktorum az buldu 2.100 gram sencede az mı seninki kaç gramdı hafta 34 Olcam yarın
Havanur72 minisinannesiiii ayy sorma canım gecenlerde bnde gittim 2 yanımdada 3 5 dakika arayla kadınlar bagıra bagıra dogum yaptı ebenin biride kes sesini artık ikin diyorum sana diye kadına nasıl bagırıyordu bir kez daha tobe ettim devlette doguma
minisinannesiiii momysss evet yerlere yeşil bezleri sermişler yan hemen yanımda suriyeli kadın çatalda duruyo gelen giden bakiyodu çok psikolojim bozulmuştu
Kubr_a esmerbomba yüzyılda gece 12 ye kadar nöbetçi kadındoğumcu oluyor. Geçen gün bende gece gitmek zorunda kalmıştım.
Kubr_a momysss farabiye kan vermek için gittim doktorlar çok kötü hep azarladı beni.. bende hemşireyim ama bu kadar da olmaz. Allahım onlara muhtaç etmesin paramı veririm strese girmem😑
Kubr_a momysss bende yüzyılda doğum yapacağım yazın .. ücretlendirmeye gelince eşinizin yada sizin sendika indirimi varsa muayenelerde indirimli oluyor doğumu bilmiyorum bakalım ne olacak 🤔
_tulayb26 miniktirtilim fiyatını sordunuz mu aklımızdaysa bilgi verir misiniz ben hep soracağım gidip bebeği görünce aklımdan gidiyor 😂
Biranneadayi89 Kubr_a bende fatihe gittim ikili test icin yapmiyolarmis ama karnm agrio dedm cocuga bakmadi bile yuzume bile bakmadi dr her ne kadar pahalida olsa yuzyila devam😁
momysss esmerbomba çok şükür canım 🤲🏻 Uyanması lazım ya dürtünce uykusu ağır demekki😁 benim bebeğim 32. Haftada 1700 gramdı 37. Haftada 2800 oldu o arada gitmedim canım doktora