Annecikkkkkk 2melekannesii___ yeşil mercimekli bulgur pilavı çok kısa sürede pişiyor ve çok besleyici, yanında ayran, turşu.
Beyzan738 2melekannesii___ patates hasladm baharatlicam birazda yağ ustune yanina peynr zytin cay🤷♀️
Kbrayankkk 2melekannesii___ kiymali yemek yani soğan biber kavuruyorum kiyamyi da kavuruyorm rendelenmiş domatesi icine atiyom tuz vs az sulu oluyor zaten oyle pişiyor yiyoz 😂 yaninada makarna salçalı mor lahana salatası ve içecek bitti djjdnd
2melekannesii___ Mnk16 Makarnadan tiksinmeye başlıyorum artik o kadar cok yiyorumki bıktım 😂😂 Afiyet olsun size güzel menü 😍
2melekannesii___ Annecikkkkkk Çok güzel menü vallahi yapcam canim çekti 🤤 Annem yapardi tereyağlı bulgur 😍
2melekannesii___ benimmdunyamm Çok güzel menü ama kofteyi yapmakla uğraşamam bel ağrım var 😶 Afiyet olsun canim
Bendiyebiri Kbrayankkk bence o kıymalı sosu direk makarna üstüne koy makarnayı sade yap bende bundan yapıyorum birazda havuç rendeliyorum makarna haşlıyorum üstüne bu sos efsane oluyor. Eşim makarna sevmez normalde çok beğeniyor öyle yaptığımda😋
gldn065807 2melekannesii___ kuru patlıcan dolması biber dolması yoğurt bide dünden kadayif Tatlım var
Emossk gldn065807 benimde artık kutu patlıcan yapmam lazım kaç gündür forumda görüyorum sogandan tiksiniyorum ama napayım dogruyacam
Pelinakcn Ben 2-3 günlük menüler hazırlıyorum genelde☺️ Son 3 günün menüsü tarhana çorbası-ıspanak, balık-salata, bugün biraz kalorili olacak ama kremalı mantarlı makarna 🤦🏻♀️😀
2melekannesii___ Pelinakcn Bende öyle yapıyorum da bu hafta market haftamiz malzeme azalınca insan bilemiyor 😂
2melekannesii___ Lulikli Makarnaya bayılıyorum ama artik ara vermeliyim 57 kilo olmuşum 48 le hamile kaldim 25 haftaligiz daha 🤭
2melekannesii___ yeniklasor Mercimek koftesi ve yogurtlu manti uyumuna bayiliyorum oyle de yemeyi dene 🤭😘
1yenianne 2melekannesii___ patates salatası yanına poğaça yapim diyorum 🤔Birde çay demlerim oldu bitti işte yaa🤣