Mervece30 Kızlar merhaba ilk gebeliğim 18 haftadayım. Akşama doğru iyice artan kalça ağrılarım var doktorum normal dedi ama dayanılmaz bir şekilde acı çekiyorum Sizde de aynı sorun var mı ?
Oyakubra Mervece30 benim sabah kalktığımda ağrıyo,ogeçti şimdi kasığıma iğne batıyo gibi oluyo ve aşırı sık wc ye cıkıyorum yarın konturole gidicem inşalh kotu bişi yoktur bende 18 im
Asafinannesi Mervece30 benim de belime kalçama bıçak saplanmış gibi ağrıyor bazen hareket edemiyorum 😪 doktorum da elalem gibi daha dur bu ne ki dedi 😅 normalmiş 🙇🏼♀️ Erkek bebek bele vurur derlerdi hep 🙇🏼♀️
Mnurckc Mervece30 bende de oluyordu 3. Ayda başladı 7. aya kadar dayanılmaz Bir hâl aldı ağrılardan ağlıyordum kalsiyum ve magnezyum takviyesi alınca biraz toparlandım
Ozge11 Mervece30 nasıl bir ağrı canım ben de 18 haftalığım yatakta dönerken eğilip kalkarken otururken kalçama ağrı saplanıyor bir anda kitleniyorum sanki sonra geçiyor öyle mi senin de .
DilekYorulmazDemirci Bende 16 haftadayım sağ kalçama arada bir giriyor yürüyemiycek duruma geliyorum ama çok sık değil Allahtan
Mervece30 DilekYorulmazDemirci Ben akşama kadar oturarak çalışıyorum arada kalkıp geziyorum ama onun etkisi sanırım gece de uyuyamıyorum ağrıdan
DilekYorulmazDemirci Mervece30 aynen bende oturarak çalışıyorum galiba onun etkisi başka birşey olmasında 🙏🏻
Ozge11 Asafinannesi aynı beni anlatmışsın canım anneme dediğimde ilk erkek olacak da ondan o ağrılar demişti gerçekten de öyle oldu ama doktorum bebek bu ağrıyı yapmak için daha küçük dedi bebekten olduğunu düşünmüyorum dedi
gonulcelen Oyakubra oturma simidi tavsiye ederim netten biraz araştırın videoları falan var cok mantıklı geldi bana ve aldım agrım olmuyor ama simitsiz oturduğum an yine başlıyor
DilekYorulmazDemirci Mervece30 ben arada hissediyorum uzandığım zaman elimi koyuyorum hateketine denk gelirsem hissediyorum
Mervece30 Ozge11 benim uzanınca geçiyo oturuken sanki bıçak saplanır gibi yada nasıl anlatcam birisi kalçama tekme atmış gibi sızı ve ağrı karışık
ayaniz Mervece30 canm ben cok cektim o kalca agrısından,demir magnezyum takviyesine baslayınca rahatladım.. 1 gün ilacı aksatsam topal gibi yürüyorum agrıdan
Mervece30 ayaniz demire başladım ama magnezyum bacaklarımda ağrı yok diye vermedi 6 aydan sonra başlıycam dedi