Tospikannesiiiii Kızlar benim oğlumu kim görse kız güzelliği var maşallah bunun peşi kesin kız diyor eltimin de kızı bebekken erkek gibi idi bunun peşi erkek dediler öyle de oldu bu teoriye göre ikinci bebekleri kız ya da erkek olan var mı 😊
Siracinannesi Tospikannesiiiii ay sorma banada öyle dediler oğlum çok güzeldi kaslar kirpikleer takma gibiydi hala öyle dudaklar desen aynı ama ikinci oğluşum oluyor keşke kız olsaydı ama yalan bacım inanma 😂
Ozgeliz Tospikannesiiiii oğlum bildiğin erkek doğdu kıllı sert yüzlü 😂 herkes minik adam diye severdi bunun arkasıda kesin erkek dediler hemen arkası oldu ve kız 😍💓
Tospikannesiiiii Siracinannesi hadi ya bir umuttur yaşamak dedim canım belki kızdır diye ama bende aşırı erkek hissediyorum zaten 🤣
Siracinannesi Tospikannesiiiii ay benide kandırdılar hep kız o kız dediler tutmadı 😂😂 o yüzden erkek diye git de kız olursa sürpriz olsunn😂😍
Tospikannesiiiii Siracinannesi valla ilkte kız istiyordum olmadı ama oglum dan sonra buda erkek olursa üzülmem buna eminim evlat çok güzel 😍
Guzucuk25 Tospikannesiiiii yalan demeyelim de eskilerin de kendi kendilerine cinsiyet bulma yöntemleri çoğu doğru çıkmış sonuçta benim.yine kızım olcak sağlık ocağındaki hemşireler erkekmi diye soruyorlar kız diyorum.erkege benziyor sen yine Bidaha baktir diye ısrar ediyorlar demekki genel bu durum alışılmış Bi durum bence