ikicocukmeselesi Kızlarr akşam için menü önerisi bekliyorummm, sizin evde akşama neler var🍽 basit ve pratik yemekler tercihimdir🤣
camellia ikicocukmeselesi geçen patates havuç brokoli ile türlü yaptım acı biber salçası ile çok güzel oldu birde yanına pilav canım istedi akşama patates pilav yapayım bari 😅💛
gldn065807 ikicocukmeselesi kuru patlıcan biber dolması yanına yoğurtla yeter çok çeşit yemek yapmayı sevmiyorum zaten 3 kişiyiz yemiyorda dünden kadayif Tatlım da var tamamdır 🤗
Alyabebekk ikicocukmeselesi çorba ve yoğurtlu makarna yapcam yada makarna salatasına da çevirebilirim 😁
ikicocukmeselesi camellia benimde canım patates yemeği istedi aslında ama eşim patatesin yemek halini yemiyor benide deli ediyor🤣
Grayworldinsideme Bende şunlar var⬇️ 🌺Karnıyarık 🌺Pirinç pilavı 🌺Tavuklu şehriye çorbası 🌺Yoğurtlu karnıbahar 🌺Salata
tugbaacng ikicocukmeselesi akşam eşin alsın gelirken sen suyunu kaynat yoğurdunu hazır et, 15 dakika maksimum 🤭
camellia ikicocukmeselesi hadi ya eşimin en sevdiğim huyu yemek ayırt etmemesi ne koysam yiyo ben çok seçerim 😂
Siracinannesi ikicocukmeselesi fırında patates köfte aticam yanına biraz pilav ve salata yapmayı düşünüyorum 😂