505050 başla bence çünkü Allah korusun acil bişey olursa o an elin ayagına dolaşmaktansa hemen alır çıkarsınız ben bebişim kıyafetlerini falan hepsini yıkadım yerleştirdim dolabına erken falan demeden çünkü son aylarda ağırlasıyosun temizlik falan zaten yoruyo insanı ben kendime
2 adet pijama takımı önü düğmeli
2 adet emzirme sütyeni
2 adet atlet
4 adet Kilot koydum nolur nolmaz diye
1 kalın 1 ince çorap
Orta kalınlıkta hırka sabahlığın varsa onuda koyabilirsin
Dpend
Göğüs kalkanı, merhemi
Terlik
Toka
Kişisel ne ihtiyacın olcagını düşünüyorsan onları koyabilirsin diş fırcası tarak makyaj malzemesi gibi
Kagıt havlu da koydum
Kapalı olduğum için tülben
Birde hastane çıkışı için bi kat kıyafet koydum ama yolum uzun belki giderken suyum muyum gelir gittiklerimle dönemem diye koydum normal giderkenki kıyafetlerinlede dönebilirsin
Bebek için
Hemşireye verilecek 10lu yada 5li takım bunun içine birtane bebek bezi koydum ayrı paketledim hemen verilsin diye
2 adet 5li takım hazırladım ekstradan (pijama zıbın üst şapka eldiven çorap birde olursa önlük koydum )
3 tane zıbın
1 tane yedek tulum
2 tane alt pijama
5 tane ağız mendili
Islak mendil
15 tane bez
Emzik
Biberon
Pişik kremi
2 atl açma bezi koydum bebeğin yattığı altına sererim birtanesinide alt değiştirirken kullanırım dedim
1 ince 1 kalın battaniye 1 tanede müslim koydum yedek
Pusetini alırız birde şimdiye kadar koyduklarım bunlar bende acemiyim ama mantıklı gelenler bunlar oldu internettende bakabilirsin ihtiyacına göre liste yap kafan karışmaz