donmezzderya Dün baya ağrım vardı sancı oldu belimde dedim bu sefer geliyor takip ediyorum ama 2 gündür rüyamda doğuruyorum doğum yapanlar ses verin sizdede böyle oldumu 😅
Aycan051415 donmezzderya psikolojiiik bende gördüm kaç kez coook güzeldi amma velakiin anca rüyanda görürsün diyo besbelli😅
Pptya donmezzderya bende daha 36+3 rüyamda 38+3 de dogurdugumu görüyorum sürekli geceleri bel ağrısından mide ağrısından uyuyamıyorum🤦🏼♀️
donmezzderya Aycan051415 hadi ya çok kafama taktım demekki 😂😂 ay ağrılarda var dün doktora gitcektim az kalsın
donmezzderya Pptya hadi ya benim de bel ağrısından ölcem kemiklerim birbirine giriyor gibi geceleri dönmekten uyku olmuyor sap Salim gelsin bebişler 🙏
donmezzderya Cansucannnn ay hadi ya bu psikolojik olarak sanırım sürekli ne zaman olcak diye düşünmekten artık 😂😂
donmezzderya _handenurrr doktor dedi sezeryan düşünüyorsan 4 Mart yani yarına dedi bende normal düşünüyorum dediğim için bekliyoruz 😊 senin nasıl
Pptya donmezzderya benimde gündüz çok şükür gayet iyi geceleri ağrılarım aşırı artıyor dün ilk defa midemde çok fazla ağrıdı benim planlı sezaryan olacak ama o vakitte öncede gelmez ins