minikportakal Kızlar doktorunuz magnezyumu neye göre verdi herhangi bi tahlillemi yoksa şikayetlerinize göre mi
Simsim60 minikportakal 19-20li haftalarda önlem amaçlı veriyoruz dedi.ben kabızdım rahatlasın diye verdi.kasılma vs olmasın diye.
bebeklibirisi minikportakal sırt ağrım olduğunu söylediğimde verdi zaten ilaç değil takviye vitamin gibi düşün bir zararı yok dediği için tahlil falan istemedi diye düşündüm ben de
Yoncaasakin minikportakal ben 12-13 haftalarda yazmıştı doktor oda benim ağrılarım olduğu için vermişti
Smyye1B minikportakal 12.ci haftada vermişti yan eti yaptı içemedim 20ci haftada başka bir ilaca başladık ağrıların başlar bunu kullan dedi.
minikportakal Simsim60 anladım canım teşekkür ederim bende agrı şikayetim vardı magnezyum eksikliğinden olabilir mi diye sordum oda yazdı
Yoncaasakin minikportakal bi yan etkisi olmadı bende suda eritilenden kullanıyorum magvital sanırım ismi tam tersi ağrılarıma iyi geliyor
Smyye1B minikportakal magnezig diye Bi hap verdi onu kullandığım zamanlar çok afedersin ishal yapıyordu. Şimdi suda eriyen magnorm kullanıyorum memnumum.
minikportakal Loveis16 bende 24. Haftadayım canım bebek sertleşiyor gibi toplanıyor söyledim normal dedi agrılarım var deyince verdi
Loveis16 minikportakal Ben kullanmaya başladıktan sonra sertleşmem de bacak ağrımda çok hafifledi gerçekten hayran kaldım magnezyuma 😅
Villanelle Benim ikiz olduğu için mutlaka kullanmalısın dedi, senin yediklerinden aldığın kalsiyum, magnezyum yetmez dedi