Mihriban_krdg AlyaUrasmoms 31 haftalık 1550 kg dedi doktor bana biraz zayif geldi ama doktor iyi dedi
_momy AlyaUrasmoms 32 iken 1900 dedi az bence 2000 olsa daha iyiydi dedi on gün sonraya randevu verdi salı günü kontrol var besiye çektim resmen kendimi bugün 33 olduk damarlarda sıkıntı var demişlerdi coraspirin kullanıyorum umarım beslenmiştir kebeleğim hayırlısıyla kucağımıza alsaydık 🙏😍
begonvilko Mihriban_krdg benim de 31’de 1600 dedi. Bana da zayıf geldi ama doktor normal dedi aynı şekilde. Hatta kafama taktım bakamıyor muyum bebeğime diye 🙈 bir de gebelik şekeri var bende, bir çok şeyi yiyemiyorum.
AlyaUrasmoms Mercimek2 Maşallah 🧿 Ben de merak içerisindeyim ☺️ Bugün ben de kontrole geldim 32+1′iz. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🥰
bircicekannesii Mercimek2 28de kaçtınız ben şuan 28 haftalığım 1800 gram çok deniliyor sizinde öyleydi o zaman yalnız değilim yaaa bende sizin haftaya öyle olurum
Askeryareni AlyaUrasmoms 1200 gramcık 😂 ayın 9 da randvum var artık kiloyu takmıyorum zayıf çünkü bebegim
AlyaUrasmoms Askeryareni Minyon olacak demekki annesi ☺️🐣 Sağlıkları yerinde olsun da kilo hiç önemli değil canım 🙏🏻 Sağlıkla kucağına al 🥰
Dilandemirrr 28 haftada 900 gr dı bugün 31 hafta kontrolüm var umarım çok almıştır ya zayıf bebişim 🤦🏻♀️ 🙏
AlyaUrasmoms Semra12344 Aynen canım ya; her hastane kontrolünde aşırı heyecanlı oluyorum 🥰 Ben de yeni çıktım hastaneden; 32. haftadayım 1936 gr olmuşuz 🐣 Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏻🥰♥️