Zeyneprh Merhaba 17 haftalık hamileyim sadece regenesis kullanıyorum başka bişey kullanmıyorum bişey olur mu bebeğime 😞
Drn34 Zeyneprh regenesiste tüm vitaminler olmasına rağmen ek olarak bana da Demir ve magnezyum verdi doktorum
Soncul Zeyneprh ben iki kuru multivitamin bitirdim ek olarak portakal suyu elma yogurt süt yiyorum hergun yarasın diye
varbirhayalimiz Zeyneprh Demir ve kan ilacını doktorlar boşuna vermiyor canım, hem senin hem de bebeğin için gerekli. Neyi ne kadar kullanman gerektiğini söylüyorsa kullanmanı öneririm, yoksa doktora sadece bebeklerimizi görmeye gitmiyoruz değil mi ☺️
Nilist Zeyneprh Bebeğinizi vücudunuz besliyor. Siz vücudunuza iyi bakmalısınız ki bebeğinizde güzel gelişsin. Vitaminlerde bu yüzden var. Doktorunuzu dinleyin bence. Ben şu an doktorumjn önerdiği vitaminler kullanıyorum. Hatta doğumdan sonrada bir süre daha kullanmaya devam edeceğim.
Ozgeozgul Zeyneprh neden almadınız asla anlamıyorum doktor gerekli görüyor Kİ veriyor sonra böyle vicdan azabı çekiyorsunuz hamilelikte bebek tüm vitaminleri sizden aldığı için sizde vitamin kalmıyor ve kan ilacını doğumda kan sorunu yaşamayın diye belli bir dönem sonra veriliyor bu işin okulunu okumuşlar neden güvenmiyorsunuz doktorlara acaba
MihrimahVeAnnesiii Zeyneprh Pardon da iki laf edince de kadın kadının düşmanı yok linçlediler diye ağlıyorsunuz. Doktor verdi ben almadım ne demek? Doktor keyiften vermedi ya doktor verdi ama almadıysan doktora da gitmeyin o zaman ne de olsa önemli değil . Madem dinlemeyeceksiniz neyin vicdan azabını yaşıyorsunuz?
Askiletotomsu varbirhayalimiz regenesis in içinde demir var diye biliyorum ben Yanlış mı hatirliyorum acaba
varbirhayalimiz Askiletotomsu evet var ama dozu haftasına göre yeterli gelmeyebilir. Ben daha ilk trimesterdeyim süreci bilmiyorum ama ilerleyen haftalarda ek olarak Demir ve kan ilacı kullandıracağını düşünüyorum.
Aleynasvr MihrimahVeAnnesiii o kadar haklısın ki. Çıldırıyorum bunları görünce. Susayım diyorum dayanamıyorum inan. Madem bu kadar tıpa inanmıyorlar guvenmiyorlar gitmesinler doğumu da eski yöntemle evde yapsınlar. Bir de doktorun dediğini yapmayıp gelip buraya yazması ayri bi saçma. Doktor bilmiyor inanmamış da biz bilicez sanki. O zaman doktorlar bıraksın işi otursun biz buradan nedir ne değildir hallederiz her şeyi hasbinallah 🤷♀️
Zeyneprh MihrimahVeAnnesiii ben kullanmak istemiyorum demedim ki ilaçlar bana çok ağır geliyor o yüzden bu içtiğim bile beni kötü yapıyor bilmeden yorum yapıp canımı sıkmayın lütfen zaten stresli geçiyorum
superstar_00 Zeyneprh bende kullanmak istememistim doktora sordum pekmezle bu ihtiyaci karsilayamaz miyim diye hayir dedi bebek büyüdükçe ihtiyaci fazla oluyor demir ilaci ile kan ilaci aynı ilac bir de d³ vitaminj verdi onlari kullaniyorum
SayeMom Zeyneprh banada regenesis verdi doktorum doğuma kadar kullandım doğumdan sonrada biraz devam edip bıraktım çok iyi haptır fiyatı biraz pahalıdır ama hiç bırakma o hapı
Aleynasvr Yine gelmiş doktor yazdı ben kullanmıyorum diyen biri 🤦♀️ şaka mısınız bebeğini düşünen biri bunun kararını kendi vermez zaten. Burda sorman da saçma doktorun sana gereken şeyi yapmış zaten biz doktor muyuz ya da sen doktor musun ki içmeme kararı aldın bir şey olsa üzülmucek misin gerçekten bırakın artık şu tıpa olan karşiliginizi.ayrica demir vitamin magnezyum bunlar gebelikte hem bebek hem senin için gerekli olan takviyeler. İlaç bile degil
MihrimahVeAnnesiii Aleynasvr Ya gerçekten bende birşey demek istemiyorum ama hem bebeğime birşey olur mu diyip hemde doktor verdi ben almadım kullanmıyorum diyorsa birisi zaten düşünmüyordur fikir almak istemek ayrı doktorun görüşü karşısında üstün görüş görüp istemek ayrı yazık valla
MihrimahVeAnnesiii Zeyneprh Pohpohlayacak değilim kusura bakmayın . Doğrusu bu. Siz zaten önceden de bilmem şunu bunu yemiyorum diye post açmışsınız genel olarak dikkatsizsiniz yani. Doktor verdi ben almadım . Bende bayıla bayıla hap içmiyorum ama mecbur içtim yani kötü yapıyor diye birşey yok tamamen vicdan rahatlatmaya çalışıyorsunuz ama bunları kullanmak şart malesef en iyi besinleri de yeseniz ilaçlardan aldığını vitamini alamazsınız
Ilkmeyvem Zeyneprh ne gerek var kullanma tabi hatta çocuğu evde doğur ahhh ahhhh millet uzaya çıktı uzaya