BIR_SIYAH__HIAYESI63 SEDAGNDGU yiaa öyle mi diyorsun canı 😅💙doktor da %90 erkk dedi % 10 bırakıyoruz diyince acaba dedim işte
Melikeex BIR_SIYAH__HIAYESI63 pipi benim oglusumunkide boyleydı bende ilk anlamsız bulmustum doktor pipi demıstı sordugumda
Mrv135 BIR_SIYAH__HIAYESI63 İşte bence de olmaz. İkinci fotoğrafta acaba kız olabilir mi dedim ama dediğiniz gibi kız olsa bu kadar büyük olmaz.
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Mrv135 işte aynen hani daha küçük bi haftada olsa acaba derim bide 15 haftalık goglden resimlerle karsilastirdm bacak araları boştu
Dmrdmr_3834 BIR_SIYAH__HIAYESI63 Benimkine de ilk erkek gibi dedi sonra kız dedi başka doktor da kız gibi dedi . 18 haftalıkken öğrendim ben net bı sekilde erkek olduğunu 😅
Mrv135 BIR_SIYAH__HIAYESI63 Bence ogluşunuz geliyor 🥰 Bana da dua edin haftaya 12. Hafta kontrolüm var bakalım tahmin yürütebilecek mi doktor? 🥰
BIR_SIYAH__HIAYESI63 SeymaYC biraz rahatladım bakalım. Sen doktora gidince net erkek mi dedi canım bana %90 dedi bugün yine
ipekveannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 benimkinde böyleydi canım hatta doktor renkliden bile gösterdi. Yani değişmez artık bu saatten sonra. Ben kızımın cinsiyetini 14.haftada öğrendim dümdüzdü. Yani kız olma ihtimali yok