BIR_SIYAH__HIAYESI63 Buseatlas 😅😅bakalım canim öğrenirsem yazarım. Evet kordon olsa bu kadar kısa mı olur sanki sonu nerde bu kordonun
araskus28 https://imgyukle.com/i/ENQt58 Doktor bana da erkeğe benziyor dedi bende merakla bekliyorum değişir mi diye acaba kordonmudur sizce kızlar 😂🥰
BIR_SIYAH__HIAYESI63 123456856 aslında sor degil çok çok iyi tecrübeli bir doktor olsa kesin net konusur. Ama nerdee benim diğer cocugumda 13 haftalık kız 14 haftalık kız 16. Haftada erkek dedi doğana kadar şüphe icindeydik😂
BIR_SIYAH__HIAYESI63 SeymaYC aslında bizim şüphe ediyoruz 😂binde bir değişebilir belkide hepsi degisecek diye bisey yok ya
KBTd BIR_SIYAH__HIAYESI63 atabilirsem bizimkini de atıcam bence aynılar bizimkine de doktor %90 dedi 😅
ipekveannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 cinsiyeti öğrenmişsin tebrik ederim ❤️ erkek bebek bu en başından beri sen bana ben sana erkek dedim ikimizde haklı çıktık 😂
BIR_SIYAH__HIAYESI63 ipekveannesi yia teşekkür ederim tatlım evet en başından erkek dedin ama bikac arkadaş kordon bu pipi asla değil dedi. Senin oglusunun boylemiydi. Buradaki foto 14+2
Demhat ipekveannesi Bana da bakabilir misiniz 16+6 özelde kesin erkek dedi aöa devlete gittim bundan 2 gün sonra kız dedi orda. Kafayı yicem
Meryemnurr ipekveannesi nasil foto yukluyorsunuz yarin doktora gidicem 11 haftaligim resim atayim die🤲
ipekveannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 evet canım doktor kaç kez gösterdi oğlumunda böyleydi 😅 değişmez artık bende burda okuduklarım yüzünden kafam karışıyodu her gittiğimde doktor ben sormadan bak pipisi gitmemiş bir yere diyo 😂
Tubaberen BIR_SIYAH__HIAYESI63 kordon gobekte olur bacak arasında değil canım. Burda cok değişir diyen oluyor yorumlara kulak asma seninkide öyle olacak diye bisey yok. Bende okuyup endişe ediyordum 20 haftaya kadar 4 dr da erkek dedi. Seninkide erkek gibi. Sağlıklı olsunlarda cinsiyetin önemi yok 🌸💜
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Tubaberen kesinlikle öyle sağlıklı olsunda ben bide eşime cinsiyeti dogum günü sürprizi yaptım oda var 😂 işte bide kordon olsa bu kadar kısa mi olur devamı nerde hani bacak arasından geçse bile daha uzun görünür seninde sağlıkla gelsin paşann