KBTd BIR_SIYAH__HIAYESI63 iyi akşamlar cinsiyetiniz netleşti mi? Banada %90 erkek demişti doktor bacak arasını görünce bende herkese söyledim ama burda değişenleri duyunca şüpheye düştüm bacak arası fotoğrafımız sizin bebeğinizle aynı ama bizim kontrolümüz 2 hafta sonra o zaman netleşicek
BIR_SIYAH__HIAYESI63 KBTd kesinleşti bence canim😂😂artık forma girmemeye çalışıyorum inan. Sende öyle yap %90 buyuk bi ihtimal zaten erkektir o rahat ol sen çarşamba günü 16 haftalıkken doktora gittik erkek bebek dedi yani erkektir artık 16 haftada tüm organları artık oluyor
KBTd BIR_SIYAH__HIAYESI63 bende doktordan çıkınca %90 demesine rağmen erkek olduğuna kaptırdım kendimi forumlara bakana kadar 😅 doğru söylüyorsun çok okumayacağım burayı bacak arasını net gördük çünkü 🤭
Demhat haklisinesracim size sordum mu hatırlamıyorum ama bakabilir misiniz ? Bu kordon mu pipi mi? 16+6
haklisinesracim Demhat doktor buna pipi demiş olabilir belki ama ben emin olamadım ya ayrintilida net bir şey söyler bu kadar küçük bir çıkıntı pipi olabilir mi bilemedim ki
Demhat ipekveannesi Bana da bakabilir misiniz 16+6 özelde kesin erkek dedi aöa devlete gittim bundan 2 gün sonra kız dedi orda. Kafayı yicem
ipekveannesi Demhat resimden pek emin olamadım ama devletin cihazları eski ve kalitesiz. Yanılmış olabilir. Halama da kız dediler hemde 4,5 aylık falandı. Sonraki) ay özelde erkek dediler. O yüzden gene doktora görünün bence
Sksjhsh yenibirgun malesef daha öğrenmedim bugün acile gitim öğrenmek için ama göstermedi dr porsiyonu uygun değil dedi artık mecbur 6 nisanı bekleyecem 🤔😊
Demet2323 handeozt8 Google IMG resim yükle yaz çıkıyor zaten sonra yükle yazıyor işte orda yükleme yapiyon kopyalip istediğin yere yapıştırma yapiyon