kbra0606 ol_cay367 ayyy hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın inşallah bende 3 gibi öğrencem inşallah 16+4 günlüğüm çok merak ediyorum aşırı heyecanlıyım ikili test için gittiğimde doktor kemik yapısı kız gibi dedi ama bilmiyorum 🙈
Cananyildiz ol_cay367 hayırlı olsun canım 8. Ve 12. Haftalarda ultrason varsa atar mısın merak ettim 🙈
Princessmami ol_cay367 hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤗 benm de 12 haftada yüzde 70 erkek dedi 14de kesin erkek dedi ama değişir diye tedirginim 😂 bir kızım var buda erkek olsun istyorduk hayırlısı ile
edis22 ol_cay367 bana kalirsa daha pek guvenme acele etme degisebilir cunku. Alisveris veya parti yapacaksan 20li haftalari bekle
ol_cay367 Princessmami teşekkür ederim 2 hafta önce bana yüzde yetmiş erkek gibi demisti hep Alparslan diye sevdim 😂
Princessmami ol_cay367 ayy bana 12 haftadan beri erkek dedi iki ayrı doktor. 14de kesin erkek dediler ama hala tedirgnm
Princessmami Fatos11 yaaa çok garip nasıl anlamamslar ozamana kadar 🙂 benm doktorum ilk çocgmda da 12. Haftada kesin dedi ve yanılmadı bunda da 12. Haftada dedi baska doktora gittm oda aynısını dedi bakalım değişmezse inşallah 😄
Fatos11 Leylaaa54 ben doktora gittigimde kesin kız dediler 3 4 kere baktılar sonra randevu zamanında aksaklık oldu gidemedim hareketlerini hissettiğim içinde çok önemsemedim randevu günü gelince gittim erkek dediler🙄
Fatos11 Detaylida girmeden birşeyler almayım bence yani aldiklarimiz unisex olsun.bence çünkü belli.olmuyor