Sedaaksy onda da yok hic bisey inan ki hissetmiyorsun zaten uyandığın zaman sana 12 saatte bir agri kesici yapılıyor oyle agrinda olmuyor. Taburcu oldugunda sana ilac yaziyorlar onlari mutlaka kullanki eve gectiginde agrin olmasin diye. Yani ben epidural sezeryan oldum ilk hamileligimde tansiyonum yüksekti ameliyattan ciktigimda 1 gun boyunca yogun bakim odasinda kaldim annem de yanimda kaldi. 1 kolum cihaza bagliydi tansiyon cihazına ve kan takiliydi. bir kolumda da serum takili gece boyunca sabaha kadar devamli tansiyonumun dusmesi icin agir ilaçlar aldim. Ertesi gun normal odaya gecirdiler beni kizim gelmedi benle. Kizim nerde diye yataktan kalktim ertesi gun hemde butun hemsireler agzi acik bana bakti bukadar agir ilac alip sezeryan yarasi olupta hemen ayaga kalkani ilkkez goruyoruz dediler😄 onun gücünü Allah veriyor. O sebeple hic korkma derim. 1 hafta icinde normale dönmüştüm yani insallah sende benim gibi olursun. Artik sezeryan eskisi kadar korkulacak bir durum degil ameliyat izi bile olmuyor neredeyse yapistirma yapılıyor daha cabuk iyileşiyor yaralar. Cabuk toparlaniyorsun💕🧿