Meceyi https://imgyukle.com/i/EL8oWnHanımlar Dün yaptığın test bozuk felan demiştik bugün sabah erken test yaptım sonra baktım böyle olmuş acaba Buda mı kurma çizgisi ama hafif böyle kırmızıya doğru rengi resimde tam çıkmadı rengi bu testlerde kuruma çizgisi beyaz mı oluyor
Minik_Mucizemmm_13 Meceyi ay hayırlı olsun canım gözün aydın 😃🥰kesin vardır kan ver belli olsun bizide haberdar et ❤️🌺
Meceyi Aslaninannesi01 sabah yaptım yok gibiydi sonra baktım böyle olmuş yada sabah göremedim saat 6.10 da yapmıştım😂
Meceyi Ya kaç aydır hep kan veriyorum negatif çıkıyor adetim 28 şubattı gene negatif çıkarsa diye testte tam kırmızı görene kadar yapmayacağım dedim kendi kendime
Meltem01-27 Meceyi ama kiminin testinde geç çıkıyor kanda çıkıyor canım kimisi 3 4 aylık hamile oluyor test te yine silik şekilde olabiliyor
Meceyi Kuruma çizgisi olsa bu kadar belli olur mu? Bu testten geçen ayda yapmıştım bır kez çok çok ince bir beyaz çizgi çikmisti ama bu pembe ve kırmızı arasında çizgi
izobellaaa-_- Meceyi ben test yapmıştım direk iki çizgi çıktı kırmızı yani baya olmuş mu gebe kalalı acaba