BusePolat Bugun tam 24.haftama girdim mısır koçanı olduk gecen hafta boyumuz 28 cm kilomuz 550 gr dı ve tam 8 kilo aldım bu gidişle bi 6 7 kilo daha alırım sizde durumlar nedir kızlar
Glsh14 BusePolat bizde misir kocani olduk 24+2 yiz.3 gun once doktora gitmistik 30 cm 591 gramdi.bende 8 kilo aldim gidisatim cok iyi gelmedi bana😂
Nai125 BusePolat bizde bugun misir kocani olduk gecen hafta 28 cm boy 640 gr agirligiydi. Bende 9 kilo aldim 😂 ilk hamileligimde 22 aldim fazla fazla verdim dert degil yeter ki saglikli olsunlar.
Uysll BusePolat 32+6 kereviz 2200 gram boyunu söylemedi doktorum 72 ile hamile kaldım 84 kiloyum şuan
Villanelle 32+1 iki tane kereviz 😊 6 kilo aldım ben de. Boylarını bilmiyorum ama biri 2 gün önce 1800 diğeri 1600 gr idi
BusePolat Villanelle Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin ben suan 1 tanede bile zorlanıyorum Allah kolaylık versin 🌸🤗
BusePolat Glsh14 masallah boyu da kilosu da gayet iyi aynı gidiyoruz hemen hemen kiloya gelince tabi fazla aşırıya kacmamak lazım ama çok.da sıkmayalım minigimiz acıkıyor biz değil 🤣
BusePolat Nai125 Maşallah kesinlikle dediğin gibi sağlıklı olsunlar da verilir dert değil ama yine de insan korkmuyo değil 😅🧚♀️
Glsh14 BusePolat midesi 3-4 gun geri olmasina ragmen iyiymis kilosu burda postta acmistim hemen hemen ayniydik bu haftalarda olanlarla.ah ah miniklerimizin arkasına sığına sığına daha neler alcaz bakalim😂😂amaan yeter ki saglikli olsunlarda biz veririz kilolari 😂
yasemineymenarin Şuan 25+5 su kabağı 💙 geçen hafta pazartesi 24+2 de detaylı ultrason girdim kilosu 720gr di bende henüz kilo almadım 83ile hamile kaldım
BusePolat yasemineymenarin Maşallah artık bebişler hızla kilo almaya başladı 💙 iyi kilo almamışsın bu zamana kadar son 2 ayda alırsın heralde az bi miktar
yasemineymenarin BusePolat ikinci gebelik normalde de hafif göbek vardı sanırım ondan almadım biraz göbek çıktı okadar ilk oğlumda 20kilo almıştım 🙃