NekwaSultan Sedefcan0808 inşallah kisa surer ama tavsiyelerime uy oturma hic pilates topun varsa ustunde zipla kalca cevirme hareketi yap
NekwaSultan Sedefcan0808 tamam inşallah güzel haberini bekliyorum canimm 😉 bacaklarini vucudunu esnetmeye calis kaslarini çalıştır.
NekwaSultan Sedefcan0808 insallah en gec sabaha dogurursun canim cok amin lohusayim bende duam kabul 😊 26 günlük oglum 💕
Sedefcan0808 NekwaSultan ayyy ne guzel allah bagislasin kuzum ya bolca dua et bana etrafimdakiler sinir etti beni daha dogmaz dedi.fuzuli sancı cekiyim dediler annem hariç tam destek veriyor olmasa kafayı yerdim kesin
NekwaSultan Sedefcan0808 aminnsagol canim hepimizin inşallah 😊 ya ne alakası var herkesin farkli oluyor Kiz baksana resik neyin çekin son saatlerin birdaha bu anları bulamican tadini çıkar 😉
Sedefcan0808 NekwaSultan yani daha acili halini görecekmişim kayinvakidem çektiğim sanciya inanmiyo ha belki dogru daha siddetli olani görcem ama ole.de denmez ki moral.lazim bana😀
NekwaSultan Sedefcan0808 he yaani boşver sen beni dinle az kaldı azz 😉 Bebisinle konuş onu ikna et çabuk gelsin 😁😁