1prenses_annesii ecemnas88 en son pazartesi gittik 2150 grdı 35 e yeni girmistim 34 haftalik görünüyordu tam 1 hafta vardi arada
1prenses_annesii ecemnas88 kasılmalarım sıklaşmısti doktorum yalanci sanci olabilir dedi ben de rutin kontrolü bekleyip öyle gittim pek bi sikayetim yoktu şükür
1prenses_annesii 35SD28 çok teşekkür ederim sizinki de saglikla gelsin insaAllah içimizi ferah tutalim
35SD28 Lime40 Amin inşallah şu an suyum normal çıktı. Sancı veriyorlar sıklaşmış ama ben çok minik hissediyorum. Suyu normalde fazla içiyorum ama niye öyle çıktı anlamadım. Şu an sadece 36 hafta görünmesi beni korkutan. 2 hafta geriyiz ama doktor normal buluyoruz diyor
Lime40 35SD28 canınızı hiiic sıkmayın Rabbimin izniyle sağlıcakla gelsin güzel yavrunuz sağlıkla alakalı sorunu olmasın kiloyu sizin sütünüz yapar iNSALLAH Allah kolay sağlıklı doğum nasip etsin iNSALLAH
Gzm23 ecemnas88 kilosu iyi canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🙏😇😇
DilanAlkan 35SD28 1 kg yesil elma suyunu sıkıp onu sık sık tüketin. Bulgur yiyin bol bol. Elma,armut,havuç yiyin bebeğin kilo alması için kaşar yiyin.
35SD28 DilanAlkan kaşar muz yeşil mercimek bulgur çerez. Bebe bisküvili karışım içecek yapıyorum. Süt yoğurt kefir ama yok bebek hep az kilo alıyor