PrensesAnnesi- Minigindunyasi ilk üç ay kullandım Innate adlı omega -3 takviyesiyle birlikte sonrasında bıraktırdı doktorum kan ilaçlarına başladı
star3star Minigindunyasi benim doktorum 12. haftays kadar kullsncaksın sonra direk kes demişti.kadar dediğine göre 12. hafta dahil değil diye düşünüyorum.7 martta 12. haftaya giriyorum
starmom Minigindunyasi 13 haftalıkken doktorum bıraktırdı ocean mummy adlı başka bir takviye ilacı verdi içinde omega ve farklı vitamin minareller var
Karelinannesi Minigindunyasi Folik asitin bulunduğu besinleri hamilelikten önce bile çok yerdim tere roka falan yani değerim düşük değildi fazla Bile olabilir ama hala kullanıyorum henüz ne zaman bırakacağımı söylemedi 14+3 deyim
Minigindunyasi PrensesAnnesi- bugün tam 12haftalk oldu devm edeymmi yani doktords bise dmeedi nasl bir doktorsa
PrensesAnnesi- Minigindunyasi 12. Hafta bitene kadar kullanın sonra bırakın tekrar kan tahlili isteyecektir ona göre başka takviyelerle devam edecektir muhtemelen kan seviyesi çok düşüyor çünkü hamilelikte ihmale gelmez
Fkurt Minigindunyasi benim doktorum 12ye kadar kullan ekinde varsa onlarida bitir boşa gitmesin sonra multivitamini basla demisti
Minigindunyasi star3star ay bende mi kessem adam devm demiş ya saçma degl mi ya folik asit neden fazladn kullanalım ki
Merveberill star3star bende 7 Mart’ta 12. haftaya giriyorum benim doktorum da 12 Haftaya kadar kullanacaksın dedi bırakıcam bende
Bernako Minigindunyasi ben hala kullanıyorum. 37 haftalığım sadece içeriğinde folik asit yokki , bir annenin alması gereken bütün vitaminler var. Malesef o vitaminleri yiyeceklerden düzenli olarak aynı anda karşılayamıypruz
star3star Merveberill aynı günmüş☺️bende pazartesi itibariyle kullanmıycam.ben tüp bebekle hamile kaldım folik asit yanında bisürü ilaç kullanıyorum hepsini 7 martta kesicem nasipse
Minigindunyasi Karelinannesi ay tek deglmsm cildircm ya bişe demiyorlar fazla fazla iciyorz inşallah bişe olmaz
starmom Karelinannesi bir sonraki randevunda sorsana canım demir ilacına başlaman gerekiyor artık 3 aydan sonra genelde başlatıyorlar
starmom Minigindunyasi Ocean mummy içinde bunlar var canım Balık Yağı Omega 3 EPA DHA C Vitamini B3 Vitamini Demir Çinko B5 Vitamini B2 Vitamini B6 Vitamini B1 Vitamini Folik Asit İyot Selenyum Biotin D3 Vitamini B12 Vitamini
starmom Minigindunyasi gün içerisinde yediklerinizden de folik asit alıyorsunuz sonradan doktorun verdiği ilaçlarda da az da olsa folik asit olacak tedirgin olmayın hatta ben benden kalan içmediğim folik asitleri eşime içiriyorum 😂 sperm kalitesini arttıyormuş
Karelinannesi starmom 7 martta gideceğim canım sorayım bi şuan devit 3 , folik asit birde decavit kullanıyorum