annekuzucum 3 saatte 1 mama veriyorum memeyi tutmuyor uyuyor genelde. Süt nasıl emdirebilirim emmiyor emiyordu mamadan sonra hiç tutmuyor 3. Günümüz bugün
Melek141120 Emerken şırımgayla ağzına mama akıtın biraz daha kolay tutar sık sık dene alışacaktır merak etme
benimmdunyamm Melek141120 aynen kucağına al mamayı sık o anda memeni ağzına var ugrasmazsan tutmaz tutmazsa gene siringayla ver memeni ver agzina kaşığa sütünü sağ ver sonra memeni ver sütü memene degdir biraz böyle böyle sürekli dene
Villanelle Biberona ve mamaya alıştıysa geri döndürmek çok zor. Eltimin çocuğu sağılmış anne sütünü bile ayırt edip içmiyordu. Mama ile büyüdü şu an 1 buçuk yaşında
benimmdunyamm Villanelle evet malesef öyle bence sütünü sagip vermesi daha mantıklı mamaya alisiyorlar çünkü
Deletedmom62627 benimmdunyamm evet benimkide mamaya alıştı göğsümü tutarken çok zorlanıyorum bazen midesi bulanıyor bazen hiçtutmuyor. Yarı açken tutuyor zaten göğsüm boş olduğu için sinirlenmiyor ama açken mümkün değil göğsümü tutturamıyorum ağlama krizine giriyor