Nemregn Uykudan karnımda sancı ile uyanıyorum sanki çok şıkışmısım da lavoya uynamamışım gibi, sonra uyanınca lavoda çok az geliyor ağrılı bir şekilde acaba idrar yolu enfeksiyonumu yoksa doğum sancısı mı? 38 haftalığız
Bahar1508 Nemregn idrar yaparken agrı varsa enfeksiyondur bence doğum ile alakası yok ama 38 haftalıksın yine de dikkatli olman lazım
teletabi Nemregn Canım enfeksiyon büyük ihtimalle özellikle son trimesterda çok sık görülüyor. Doktoruna git mutlaka tek kullanımlık şaseler var onlardan yazıyolar geçiyor. Gece yatmadan önce içiyosun son idrarına çıktıktan sonra. Benimde oğlumda olmuştu 37.haftamda aynı senin gibi. Enfeksiyon tedavi edilmezse doğumuda tetikleyebiliyor
Nemregn Bahar1508 yaa sıcak su torbası falan kullandım şimdi biraz hafifledi gibi ilaç tedavisi olması lazım o zaman
Bahar1508 Nemregn bi tane toz var veriyor ağdı hemen kesiliyor zaten ben 2 kere kullandım benimde vardı enfeksiyonum
Bahar1508 Nemregn benim kasıklarım agrıyor ya karnım agrıyor bu gece anlamadım neden üşüttüm mü acaba hava sogukdu ince giyindim biraz
Nemregn Bahar1508 yaa doktora gittim yumuşama var dedi enfensiyon olabilir mi dedim bol bol su iç geçer dedi
teletabi Nemregn Son haftalarda biraz zor geçiyor azda olsa kalıyor enfeksiyon sanırım o yüzden öyle söylemiştir
teletabi Nemregn bol su içmeye dikkat et canım. Aktif olarak mesane boşaltımı en etkili yöntemlerden biri. Bol su içerek sık sık idrara çıkman enfeksiyona sebebiyet veren bakterilerin hızla vücuttan atılmasına fayda sağlar. Çok çok geçmiş olsun🌸
MihrimahVeAnnesiii Nemregn Benim enfeksiyonum artınca böyle oluyor. Bir görün istersen ne olur ne olmaz.
Nistik Nemregn Benimde karnim agriyor üşüyünce 23 haftaligim kesinlikle sicak tut bendede oyle agrilari oluyordu. Enfeksiyon idrar yaparken yanma olur bide akinti cok olur sen yinede dikkat et.