Tugbadmr Defne2018 bütün hamileliklerde nişan gelicek diye bir şey yokmuş su ise daha ilerleyen saatlerde gelebilir diye biliyorum önemli olan sancıların düzenli olması yani düzenli ise başlamış olabilir 🥰☺️
Neslikra06 Defne2018 sancı ve kasılma 3 dk da 1 e düşerse diye biliyorum ama yine de bi gidin açılmaya falan baksınlar kaç haftalıksın
Dlanoglr Defne2018 bence 10 dakika da bir işe kesinlikle doktorunuzu ya da ebenizi aramalısınız hastaneyi arayın doğum haneye bağlasınlar benim böyle oldu gittim açılmam olmuştu doğuma alındım suyumu orda patlattılar
Defne2018 Neslikra06 38 6 haftalıgım açılmaya bakıldı az demişti dr ondan sonra sırt bel ve kasık agrısı başladı şuan 10 dk bi geliyo devlete gidiyorum drun nosu yok
Sedadefne01 Ayy yanınıza yinede ufak tefek bir şeyler alın bencede çok heyecanlı ben burda heyecanlandım :) Tugbadmr
Defne2018 Dilara9406 hastaneye geldim 10 dk içinde bitti herşey şükür ikimizde iyiyiz zor geçti kızımın dpgumundan bile o yüzden anlatmak istemem
teletabi Defne2018 Herkeste su ve nişan gelmiyor. Sancı aralarınız çok sık 10 dakikada bir ve düzenli dediğinize göre. Mutlaka doktora gidin doğum başlamış olabilir
Cotanakk Defne2018 hayırlı olsun 10 dkda bitti deyince kolay bşr doğum oldu sandım geçmiş olsun sağlıkla büyütün 😌
Esrasena Defne2018 Aaa gözünüz aydın,postu heyecanla okudum 😍😀😀 Benimde sırt bel ağrısı var sancıya binsede bizde kvuşsak oğluşumla 😊😀