Cansuada24 Elfdfn zaten hastanede yıkayıp veriyorlar diye biliyorum canım bende kordonu düşene kadar yıkamam korkarım enfeksiyon kapar diye 🤷♀️
camellia Elfdfn doktor bize yaptırabilirsin demişti ama ben düşünce yaptırdım bir haftaya düştü zaten
PrensesAnnesi- Elfdfn o kadar tartışılan bi konu ki bu gerçekten kızım doğunca ben ona o da bana bakıcak heralde karar anı için 😁
Cnsgkc RdvnMlkn Elfdfn Evet her hastane yıkamıyor bebeği. Genelde göbek bağı düşünce yaptırın diyorlar çünkü ne kadar çabuk kurursa o kadar çabuk düşer ve enfeksiyon kapmaz. O yüzden ben yıkamayacağım göbek düşene kadar, ıslak pamukla temizliğini yaparım düşene kadar
Yigitinannesi_ Elfdfn bize fis fis vermişti cocuk doktoru 3 .günde düştü göbeği ve 3. Gün yikamistik hem ilk günler bebeyi yıkamamak daha iyimis cnm o üstünde bulunan verniks onu üşümeden falan koruyomus
Plllvr111 Elfdfn dünya sağlık örgütü yaptırılmaması gerektiğini söylüyor. Hem enfeksiyon yönünden hemde o sürede bebeğin cildinin emmesi çok önemliymiş o katmanı, çok koruyucuymuş. Hastanede yıkıyorlarsa bile izin vermeyin bence
Handan_65 Elfdfn Biz eve getirir getirmez meraklı kaynana yıkadı Sıkıntı olmadı zaten 1 hafta sonra düştü
AysunUgur Elfdfn bana ebem yıkamayız düşmeden dedi canım, onların sözüne itimat ettiğim için yıkamayı düşünmüyorum, sadece ıslak pamukla temizliğini yaparım