Yaprakdokumuseverrr Merhaba bayanlar geçen mayıs ayında ilk tüp bebek evladımı kucağıma aldım şimdi tekrar düşünüyoruz. İstanbul tüp bebek merkezinde yakın zamanda transfer yaptıran varmı? Ücretler ne oldu?
Sarikan93 Yaprakdokumuseverrr valla canım biz 7 ay önce bahçecide yaptırdık o zaman sadece tüp bebek işlem ücreti 12500₺ idi yılbaşından sonra muhtemelen zam gelmiştir ne kadar olduğu hakkında bir bilgim yok
Suzan-mustafa55 Yaprakdokumuseverrr ben mecidiye köy dünyada 15 yaptirdim 2cisi yarı yarıya demişti ama orasida zam yapmış
Cemoss46 Yaprakdokumuseverrr ben 4 ocakta istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım rahat bir 25 bin gitti yol ilaçlar vs vs derken
Canimbebegim06 Sarikan93 biz sizden iki ay önce yaptırdık 11000 di 2 ayda 1500 koymuşlar demekki. Şimdi uçmuştur kesin fiyatlar
Yaprakdokumuseverrr Sarikan93 @Canimbebegim06 Nnuruss Embriyolarımız var kızlar sadece transfer olucam 🙃
Yaprakdokumuseverrr Sarikan93 yok artık 🙄 nasıl bi fiyat bu aman allahım 🤯 biz 4 bine yaptırmıştık ama tabi dolara vurunca öyle oldu demek. Belkide yaptıramayacağız çok yüksekmiş yahu doktoruma mesaj attım bakalım o kaç ₺ diycek
Sarikan93 Yaprakdokumuseverrr her yer aynı değil canım daha uygun yerler var illaki bakma biz bahçeci adı var bilmem ne diye oraya gittik orasıda fiyat olarak en pahalı yerlerin başında geliyor o yüzden o kadar yüksek
Yaprakdokumuseverrr Suzan-mustafa55 ya biz tüp bebeğe karar verdiğimizde sıfırdan başlama fiyatı 10 bindi şimdi sadece transfer bu fiyatlar çok üzücü gerçekten. Parası olmayanlar ne yapsın yazık günah ya her isteyenin hakkı anne baba olmak 🥺
Suzan-mustafa55 Yaprakdokumuseverrr rabbim yardim etsin ama ben 18 senedir tüp bebek ve çocuk tedavisiyle ugrasiyorum özelde hep pahaliydı ozaman devlette yapıyor ben bir kez yaptım ilaçlar rapor 6 milyara malolmustu şuan bi akrabam devlette 10 milyar yatırdı yaptiriyor
Yaprakdokumuseverrr Cemoss46 ayy canım doktorum 💓💓 benimde emre bey ne kadar kibar birisi dimi adeta bi psikolog 😁
Cemoss46 Yaprakdokumuseverrr ya yemin ederim hayranım Allah razı olsun her daim konuşması yaklaşımı her zaman bir doktordan daha fazlasıydı
Cemoss46 Yaprakdokumuseverrr yani ben bide aksilikler felan yaşadım her daim konuşmasıyla bana güç verdi ben emre beyi tanıyınca olacak ya dedim Allah razı olsun her daim çok seviyoruz kwndisini❤️
Yaprakdokumuseverrr Cemoss46 kesinlikle 🤗 şimdi 2.yi düşünüyoruz mesaj attım yarın öğrenip söyliycem dedi. Siz yakın zamanda yaptırdınız sadece transfer için kaç ₺ ödediniz
Cemoss46 Yaprakdokumuseverrr ya canım şimdi ne desem yalan olur yarın dosyaya bakıp yazayım donmuş yumurtanız varmıydı
Cemoss46 Yaprakdokumuseverrr maşAllah benim de 3 tane Emre beyin hastalarını görünce çok mutlu oluyorum sanki başka doktor yokmuş gibi geliyor 🙈🙈
Yaprakdokumuseverrr Cemoss46 Bende öyle 🤭☺️ Dünyanın en iyi doktoru gibi geliyor çok şükür evladıma kavuşmam için sebep oldu nasıl güzel bi mesleği var Rabbim razı olsun ondan