dyg1606 Patito__ biz mustafa atlas koyuyoruz oglumuzun adini insallah. Alaz, bulut ,toprak , uras ,ates,doruk,poyraz,ruzgar,cesur,yaman,aslan. Bunlarda seceneklerimin arasindaydi ☺
Patito__ dyg1606 hayrli olsn ya bnde uras yatiyor kafama ama uraz mis orjinali diyorlr digerlernden beğendiklermde vr hep arkdalrmn cocuklri bilemiorm artk bakacz tsk ederm
Aybikee esmaozan bence bu isimler çok güzel oturaklı, düşünsenize oğlunuz doktor olmuş adı Bulut, Tuğberk vs olsa mı daha karizmatik Çağatay mı?
Aybikee Benay kayın valide de can dedinde olacağına isim derdine mi düştü😀😀kusura bakmayın da felç oldu diye istedipini yaptırmaya çalışmak resmen duygu sömürüsü olur.
BaharAksehirli Rosemam canim iyice arastir ben oyle yaptim zaten anlami kotu olsa onca insan cocuguna niye koysunki evet bir ikitane kotu anlami var at kili gibi ama iyi olan anlami cok guzel cennetteki sifa veren nehir olarak gecmesi benim cok hosuma gitti ve diger anlamlarini hic umursamiyorum bile
NUR-BERA Merhaba bende 34+5 hamileyim Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAHHHHHH 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇 Bende isim konusunda çok zorlandım ama sonunda buldum şükürler olsun 🤗 YAMAN BERA olacak oğlumun adı 🤗❤️🤗 Yaman: becerikli - işbilir - kurnaz Bera : faziletli - meziyetli Belki sanada ilham olur 🤗😇🤗
esrasd Elos ahlas’ı ben de beğendim ama atlas ile çok karıştırılır mı acaba 🙄 33 haftalık olacağız isim yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elos esrasd ya evet öyle de bir problem var. Çocuk hayatı boyunca herkese adını 2 kez söylemesin istiyorum. İşkence resmen 😊 herkes “neee atlas mı?” Diyecek.
MlkArsln Patito__ kızımız olsaydi tek bir isim vardı ama bizim de erkek olucakmis şimdi her gun bi isim çıkıyor. ne zormus erkek ismi. Ben 'Yekta' istiyorum cok kullanilmayan bi isim seslenirken filan da cok hafif cok icime sindi belki siz de begenirsiniz Eşim ise Poyraz ve Diren isimlerini istiyor. bakalım orta noktayi bulabilcek miyiz 💁♀️
LiyaDuygu Alaz Çınar Aren Ali Benim oğlum olsa ilk tercihim Alaz dı aklımda hep o vardı inşallh size de fikir olur 🙏
Findikurdu Patito__ toprak, mert, ruzgar, arin ege, selim, mavi, batu ❤️ Benim oglusumun adi toprak :)